Majkl Mozli pronađen na 10 metara od mora! Cure novi detalji smrti voditelja BBC: Jedna stvar je posebno čudna! (VIDEO)

09.06.2024

19:45

0

Zvanični rezultati obdukcije, koja će biti obavljena na Rodosu, očekuju se u ponedeljak

Majkl Mozli pronađen na 10 metara od mora! Cure novi detalji smrti voditelja BBC: Jedna stvar je posebno čudna! (VIDEO)
Majkl Mozli pronađen mrtav - Copyright Preentskrin/Iks/Profimedia

Na najgori mogući način, u Simiju je završena potraga za britanskim doktorom i voditeljem! Majkl Mozli, koji je nestao u sredu od podneva dok je bio na odmoru na ostrvu sa suprugom i prijateljskim parom je pronađen mrtav.

Šezdesetsedmogodišnjak je pronađen mrtav u kamenitom predelu i na udaljenosti od oko 10 metara od mora, na plaži Agia Marina. Kišobran koji je držao na dan kada je nestao pronađen je pored njega, dok je na sebi imao digitalni sat. Štaviše, Mosli je bio na leđima, sa levom rukom na grudima.

Prema preliminarnim informacijama, veštak je isključio mogućnost kriminalnih aktivnosti, jer na telu nisu otkrivene povrede. Zvanični rezultati obdukcije, koja će biti obavljena na Rodosu, očekuju se u ponedeljak.

Potraga je bila temeljna, uključujući i upotrebu helikoptera, ali Mozlijevo telo je pronađeno tek 24 sata nakon nestanka, što je prilično čudno.

Gradonačelnik Simija, Lefteris Papakalodukas, ušao je u čamce sa novinarima kako bi im pokazao opasna mesta na ostrvu. Telo je otkriveno kamerama mobilnih telefona novinara dok su snimali video sa plaže Agia Marina. 

Obalska straža je odmah pozvana na lice mesta kako bi zapečatila područje.

 

 

Kako prenosi Independent, vatrogasci su istraživali pećinski sistem na ostrvu, poznat kao "provalija". Pećinska mreža, koja se nalazi na živopisnoj plaži, sastoji se od desetina tunela koji se brzo mogu napuniti morskom vodom.

Doktor Mozli je poslednji put viđen kako napušta plažu Svetog Nikole u ​​sredu u 13.30 časova, kada se veruje da se kretao obalskom stazom nazad do obližnjeg Pedija.  „To je kao sistem dubokih tunela, ali je pun vode i može se širiti miljama. Postoji razlog zašto to tako zovu. Tamo se dešava nešto veoma čudno“, rekao je konobar za Dejli telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike