Jezivo! Sin nije imao para da sahrani oca, pa ga je spalio! Policija u kanti pronašla lobanju i stopala!

02.06.2024

08:10

0

Komšije su otkrile da su između pokojnog oca i sina odnosi odavno bili narušeni

Jezivo! Sin nije imao para da sahrani oca, pa ga je spalio! Policija u kanti pronašla lobanju i stopala!
Ilustracija - Copyright Profimedia

U okrugu Liosija u Grčkoj, u dvorištu porodične kuće, policija je pronašla ugljenisano telo starijeg muškarca.

Iako su u prvi mah bili gotovo sigurni da je reč o ubistvu, posle razgovora sa sinom pokojnog starca počeli su da vode paralelnu istragu. Sada se istražuje da li je muškarac zaista ubijen pa zapaljen ili je, kako tvrdi njegov sin, još u februaru preminuo prirodnom smrću, a potom zapaljen.

Ipak, jedno je izvesno - nesrećnog čoveka je spalio njegov rođeni sin, što je on i potvrdio u iskazu datom policiji.

- Nisam više mogao da trpim neprijatan miris i morao sam da spalim oca - rekao je 57-godišnji muškarac policajcima.

Kako navode mediji u Grčkoj, spekuliše se da je starac preminuo još u februaru, ali njegov sin navodno nije imao novca za sahranu, pa je zato telo pokojnika ostalo u kući. Tek kad je iz dvorišta počeo da se oseća nesnosan smrad, komšije su posumnjale da nešto nije u redu i obavestile su policiju, piše Protothema.

U razgovoru sa novinarima komšije su otkrile da su između sada pokojnog oca i sina odnosi odavno bili narušeni. Navodno su se često svađali, a otac bi za sina govorio da je dosadan i da ga opterećuje. Komšije su, takođe, navele da je sin nesrećnog starca veoma obrazovan, ali da ima mentalnih problema. Takođe, starac se jednom prilikom požalio jednom od komšija da ga sin navodno fizički zlostavlja.

Sin tvrdi da nema veze s očevom smrću

- Nisam ga raskomadao. Dok sam ga iznosio na dušeku iz kuće, neki delovi tela su otpali - pokušao je da objasni pokojnikov sin šokiranim policajcima zašto se u kanti za smeće ispred kuće nalaze lobanja i stopala za koje su sumnja da su pripadali pokojniku.

Policija je jutros, u prisustvu tužioca, na lice mesta privela 57-godišnjeg muškarca kako bi opisao pod kojim okolnostima i zbog čega je zapalio dušek na kome su se nalazili posmrtni ostaci njegovog oca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike