Bebu nasmrt izujedao pas: Dete spavalo u krevecu, haski nasrnuo na njega!

02.06.2024

18:00

1

Pas koji je bio sa porodicom osam godina, jedan je od dva psa u tom domaćinstvu, a nijedan nije bio agresivan

Bebu nasmrt izujedao pas: Dete spavalo u krevecu, haski nasrnuo na njega!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Beba stara šest nedelja preminula je od povreda koje joj je naneo porodični pas.

Naime, u Knoksvilu, porodičan pas napao je novorođenče Ezru dok je spavalo u svom krevecu. Pas rase haski odjednom je napao dete koje je spavalo.

"Biti njegova mama bila je najveća čast i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila" rekla je detetova majka, Kloi Mansur.

Prema roditeljima, Ezra je bio u bolnici u kritičnom stanju gotovo sedam dana pre nego što je preminuo. Zadobio je povrede opasne po život, uključujući krvarenja i oteklinu mozga.

Pas koji je bio sa porodicom osam godina, jedan je od dva psa u tom domaćinstvu, a nijedan nije bio agresivan. Dok je život malenog Ezre tragično prekinut, njegovi roditelji Mark i Kloi odlučili su da pomognu drugim bebama u nevolji donirajući njegove organe.

"Molite se za celu porodicu, zaista. Svi su ga toliko voleli i znam da svi trenutno tugujemo. To će trajati ceo život" rekla je majka preminulog deteta.

Inače, ovaj pas odveden je u lokalni centar za životinje, a kancelarija šerifa okruga Knoks, prema standardnom protokolu, istražuje ovaj slučaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ABC

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike