Alisija ispunila bratovu poslednju želju, rasula njegov pepeo širom Italije! Dok ceo svet govori: "Bravo", Italijani besni (VIDEO)

25.05.2024

23:33

0

U emotivnom videu, Alisija rasipa njegov pepeo na nekoliko ikoničnih lokacija širom Italije, uključujući Koloseum, Vatikan i Firencu

Alisija ispunila bratovu poslednju želju, rasula njegov pepeo širom Italije! Dok ceo svet govori: "Bravo", Italijani besni (VIDEO)
Alisija je ispunila poslednju želju svoga brata - Copyright Printscreen/TikTok

Na TikToku je za kratko vreme postao viralan snimak koji prikazuje Alisiju Eps kako ispunjava poslednju želju svog pokojnog brata. U emotivnom videu, Alisija rasipa njegov pepeo na nekoliko ikoničnih lokacija širom Italije, uključujući Koloseum, Vatikan i Firencu, a potom i u more u Pozitanu i Amalfiju.

"Nedostaješ mi svakoga dana, veliki brate," napisala je Alisija u opisu snimka, izražavajući svoju tugu i ljubav prema bratu. Snimak je brzo privukao pažnju korisnika TikToka, izazivajući različite reakcije.

Dok su mnogi bili dirnuti i oduševljeni njenim gestom, smatrajući ga prelepim načinom da se oprosti od voljene osobe, drugi su ukazali na pravne aspekte njenog čina. Među kritičarima, najviše su se isticali Italijani, koji su isticali da je Alisija na ovaj način prekršila zakon.

 

 

Rastanak sa najmilijima uvek teško pada, bez obzira na naše godine, i mnogi se trude da ispoštuju poslednju volju preminulih. Alisijin čin raspršivanja pepela širom Italije bio je način da oda počast svom bratu, ali je istovremeno izazvao debatu o tome kako bi trebalo poštovati i zakonske regulative.

"To se ne može učiniti. Pepeo se ne može svuda rasipati. Tačna lokacija na kojoj će se raspršiti mora biti deklarisana i ne može se rasipati na više delova.", glasio je stav jednog od njih.

"Ti si najsjajnija sestra"

Drugi je bio oduševljen gestom, ali je objasnio devojci da je mogla da dobije kaznu.

"Gest je lep! Podržavam, ali ako te uhvate kaznili bi te, mislim da to nije legalno.", objasnio je ovaj Italijan.

Sledeći je bio na strani devojke kao čovek, što je i obrazložio.

"Kao istoričar, ne volim kada ljudi ovo rade. Kao čovek, mislim da si ti najsjajnija sestra.", napisao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike