Šta bi moglo poći po zlu, ako tokom piknika probate da upalite vatromet? Pa, sve... (VIDEO)

06.11.2022

12:52

0

Nije poznato kolika je šteta, ali jedno je sigurno, da će dva puta razmisliti sledeći put kada budu rešili da aktiviraju vatromet

Šta bi moglo poći po zlu, ako tokom piknika probate da upalite vatromet? Pa, sve... (VIDEO)
vatromet na pikniku - Copyright Twitter/Expensive Fails printscreen

Ovih dana društvenim mrežama kruži viralan snimak nezgode koja se dogodila, kako pojedini mediji navode, 4. jula ove godine tokom proslave Dana nezavisnosti u SAD.

Iako se ovaj praznik često proslavlja upravo uz porodična okupljanja, piknike i pirotehniku, ovog puta su stvari izmakle kontroli.

Na snimku koji je postao viralan, vidi se kako jedna brojna porodica provodi praznik na pikniku u dvorištu ispred kuće, dok nekoliko njih pokušava da aktivira vatromet. Naravno, tu su i dečica koja se bezbrižno igraju i jedva čekaju da vide vatromet.

Vatromet, međutim, počinje nekontrolisano da se ispaljuje umesto u visinu, po dvorištu, te su ljudi poskakali, a majka je brzo u naručje uzela bebu koja je do tog trenutka mirno sedela u stoličici.

„Bežite, ko je to uradio? Ovo neće uspeti“, čuje se na snimku.

I kada su se svi ponadali da je najgore već prošlo, pali se vatromet neposredno uz parkirani automobil, te tog trenutka nastaje opšti haos. Svi su se rastrčali tražeći sklonište od vatrometa koji je pucao svuda po dvorištu, stolovima i stolicama na kojima su do samo koji sekund ranije svi bezbrižno sedeli.

 

 

Nije poznato kolika je šteta, ali jedno je sigurno, da će dva puta razmisliti sledeći put kada budu rešili da aktiviraju vatromet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike