Viralni snimak očarao sve na društvenim mrežama! Otac dočekuje ćerku iz škole na poseban način: "Ovo je tata godine" (VIDEO)

11.04.2024

23:56

0

Glavni akteri ovog videa su jedan otac i njegova malena devojčica, a prizor njihovog posebnog plesa usred ulice oduševio je ljude širom sveta.

Viralni snimak očarao sve na društvenim mrežama! Otac dočekuje ćerku iz škole na poseban način: "Ovo je tata godine" (VIDEO)
Otac i ćerka postali viralni na mrežama - Copyright Printskrin/facebook

Na Fejsbuk stranici "Bright Side Fun" nedavno se pojavio snimak koji je osvojio srca mnogih korisnika društvenih mreža. Glavni akteri ovog videa su jedan otac i njegova malena devojčica, a prizor njihovog posebnog plesa usred ulice oduševio je ljude širom sveta.

U snimku se vidi kako devojčica, nakon što je ugledala svog oca, potrčava ka njemu s osmehom od uva do uva. Otac je raširenih ruku dočekuje, a devojčica odmah baca ranac sa strane i započinje neobičan, ali prelep plesni performans s ocem. Njihovi sinhronizovani pokreti jasno pokazuju ne samo ljubav i radost, već i bliskost između oca i ćerke.

Ovaj video je postao viralan zbog svoje spontanosti, ali i zbog toga što prikazuje jedan od najlepših i najiskrenijih odnosa - odnos između oca i njegove ćerke.

 

 

Nakon što su završili s plesom, otac ju je snažno zagrlio, a prizor je dirnuo mnoge.

Snimak njihovog susreta prikupio je više od 5.3 miliona pregleda i gotovo 190 hiljade lajkova.

"Ovo je tako slatko", "Gledala bih ih ceo dan", "Kakva povezanost" i "Svaka čast tati", "Tata broj 1", "Ovako izgleda najbolji tata", samo su neki su od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike