Skrivena poruka tokom obraćanja: Mnogi nisu primetili važan detalj u snimku koji je objavila Kejt Midlton (VIDEO)

26.03.2024

16:59

0

Dok se stariji članovi kraljevske porodice uglavnom oslanjaju na uputstva svojih pomoćnika prilikom javnih obraćanja, tvrdi se da je ona sama napisala "svaku reč“ govora

Skrivena poruka tokom obraćanja: Mnogi nisu primetili važan detalj u snimku koji je objavila Kejt Midlton (VIDEO)
Copyright Profimedia

S obzirom na šok koji su mnogi doživeli dok su gledali emotivni snimak u kom je princeza od Velsa otkrila da ima rak, bilo je lako propustiti suptilnu poruku u pozadini videa.

Kejt (42) je hrabro podelila poražavajuću vest o svojoj dijagnozi u petak u video-snimku koji je dva dana ranije snimio BBC.

Tokom dvominutnog govora sedela je na drvenoj baštenskoj klupi, a iza nje je bilo zamagljeno bezbroj zlatnih narcisa, koji su simbol nade koji se dugo povezivao sa obolelima od raka i preživelima, kako je istakao kraljevski fotograf britanskog "Sana", Artur Edvards.

Osim toga, to je nacionalni cvet Velsa.

- Želela sam da iskoristim ovu priliku da vam se lično zahvalim na svim divnim porukama podrške i razumevanju dok sam se oporavljala od operacije. Bili su to neverovatno teški meseci za celu našu porodicu, ali imala sam fantastičan medicinski tim koji se odlično brinuo o meni, na čemu sam veoma zahvalna - rekla je Kejt, koja je pred kraj poslala poruku podrške drugima koji se bore sa rakom.

- U ovom trenutku takođe mislim na sve one na čije je živote uticao rak. Za sve koji se suočavaju sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru ili nadu. Niste sami - kazala je princeza na kraju.

 

 

Ranije ove nedelje urednica britanskog medija "San" Viktorija Njutn rekla je za BBC1 da je Kejt donela odluku da izađe u javnost pre nekog vremena.

- U stvari, koliko sam razumela, princeza je donela odluku pre dve nedelje da da ovu javnu izjavu. Ključna stvar za nju kao majku, prioritet je bila zaštita to troje dece. Nije želela da idu u školu, jer su ih zapitkivali više nego inače - rekla je ona programu.

Dok se stariji članovi kraljevske porodice uglavnom oslanjaju na uputstva svojih pomoćnika prilikom javnih obraćanja, tvrdi se da je Kejt sama napisala "svaku reč“ govora.

- Sama je napisala te reči, prenela ih je lično i želela je da odluči kada je pravo vreme da obznani svetu ove vesti - rekao je izvor za časopis "Pipl".

Drugi izvor je za publikaciju rekao da je Vilijam "izuzetno ponosan“ na Kejt zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo ove nedelje, već od operacije u januaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike