Frizer izvadio pištolj i upucao kolegu: Zapili se posle radnog vremena u salonu, a onda je nastao haos, kamere zabeležile sve (VIDEO)

21.03.2024

15:39

0

Sve se odigralo u sredu uveče oko 20 časova

Frizer izvadio pištolj i upucao kolegu: Zapili se posle radnog vremena u salonu, a onda je nastao haos, kamere zabeležile sve (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/CronicaPolicial

Ubistvo koje se odigralo u frizerskom salonu u Buenos Ajresu, a kom su svedočile tri osobe, zabeležila je bezbednosna kamera u objektu i sada se snimak zločina širi društvenim mrežama.

Na kraju radnog dana, dok su se radnici opuštali uz piće jedan od njih izvadio je pištolj i ubio jednog od svojih kolega pucajući mu u glavu.

Sve se odigralo u sredu uveče oko 20 časova, a German Medina (33) koji je pogođen u glavu preminuo je ubrzo zatim.

Nakon što je policija pozvana, žrtva je prevezena u bolnicu, gde je potvrđena njegova smrt.

Jedan od zaposlenih koji je bio svedok ubistva rekao je policiji da su nakon zatvaranja ostali "da popiju piće, a da je kasnije došlo do incidenta između dvoje zaposlenih".

Nakon što je pogubio partnera u prisustvu frizera Fakunda Verdinija, vlasnika poznatog frizerskog salona koji nosi njegovo prezime, napadač, identifikovan kao Abel Guzman, pobegao je kroz jedan od prozora lokala.

 

 

U snimku bezbednosne kamere koja se nalazi u argentinskom frizerskom salonu vidi se da su u 20.07 u sredu uveče četiri osobe, među kojima je bio i vlasnik salona, sedeli u krugu i da su trojica od njih držala čaše piva u rukama. Četvrti muškarac je stajao.

Svi su delovali opušteno, ali je minut kasnije muškarac koji je stajao izvukao oružje koje je skrivao ispod odeće i uperio ga ka osobi koja će kasnije postati njegova žrtva, a sa kojom je delio radni prostor oko godinu dana.

Čovek koji je sedeo pokušao je da ga smiri, dok je mlada žena sa desne strane shvatila da je u opasnosti i, kada je napadač prošao iza nje, brzo je ustala sa stolice kako mu ne bi okrenula leđa.

Printscreen Twitter/CronicaPolicial
Abel Guzman

Verdini je takođe ustao i pokušao da stane između napadača i žrtve, koja je i dalje sedela, ali je napadač naterao vlasnika salona da se udalji.

Zatim je napadač precizno pogodio svog kolegu u glavu i pobegao u drugi deo prostorije. Sve to se odigralo u roku od jednog minuta.

Sudija Havijer Sančez Sarmijento, iz Nacionalnog krivičnog i popravnog suda br. 48, naložio je da se pokrene postupak za ubistvo i da interveniše Odeljenje za ubistva.

Motivi zločina još nisu poznati, a policija trenutno traga za počiniocem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike