Putin posle istorijskih rezultata: Pobeda na izborima je uvod u buduće pobede Rusije

20.03.2024

16:58

0

Govoreći o situaciji u pograničnim oblastima i napadima na civilnu infrastrukturu, Putin je naglasio da može da odgovori istom merom, ali da Moskva ima svoje planove

Putin posle istorijskih rezultata: Pobeda na izborima je uvod u buduće pobede Rusije
Vladimir Putin - Copyright AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa članovima svog izbornog štaba kako bi razgovarali o budućnosti zemlje, gde je pozvao svoje saradnike da zajedno krenu putem "izgradnje nove Rusije" u svim aspektima, od ekonomije do kulture.

- Važno je i nadam se da ćemo zajedno ići putem stvaranja i izgradnje nove Rusije u svim sferama - u ekonomiji, odbrambenoj sposobnosti, umetnosti, unutrašnjoj politici, izgradnji naše države i njenih državnih institucija. Generalno, u svim pravcima kako bismo našu zemlju, našu otadžbinu, Rusiju, učinili još jačom, privlačnijom i efikasnijom. Imamo sve da bismo to i ostvarili - kazao je ruski lider.

Putin je naglasio da je ključna komponenta ovog procesa volja ruskog naroda, koja se jasno izrazila tokom predizborne kampanje i kroz rezultate izbora. On je dodao da je, iako imaju resurse, u svakoj oblasti prioritetnog razvoja potrebno mnogo rada.

Predsednik Rusije naglasio je da pobeda na predsedničkim izborima predstavlja samo uvod u buduće pobede zemlje.

- Pobeda na izborima je samo uvod u pobede koje su toliko potrebne Rusiji i koje će svakako doći - kazao je ruski lider i zahvalio članovima svog izbornog štaba na njihovom zajedničkom radu tokom kampanje, ističući hrabrost i odvažnost potrebnu za rad u teškim uslovima, posebno u pograničnim teritorijama.

Govoreći o situaciji u pograničnim oblastima i napadima na civilnu infrastrukturu, Putin je naglasio da Rusija može da odgovori istom merom, ali je istakao da Moskva ima svoje planove. Takođe je obećao podršku onima koji su izgubili posao ili domove usled nepovoljne situacije u pograničnim oblastima.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike