Devojčice namamile drugaricu (12) u šumu, pa je izbole 70 puta: Godinu dana posle zločina, strasti se ne stišavaju

11.03.2024

10:48

0

Autor: N.P.

Suđenja nije bilo jer su mlađe od 14 godina, te ne snose krivičnu odgovornost

Devojčice namamile drugaricu (12) u šumu, pa je izbole 70 puta: Godinu dana posle zločina, strasti se ne stišavaju
Devojčicu Luiz su brutalno ubile dve drugarice - Copyright Youtube/WELT

Godinu dana nakon što su vršnjakinje ubile drugaricu (12) Luizu u Nemačkoj, lokalni mediji objavljuju nove detalje zločina.

Luiza je ubijena 11. marta 2023. godine, a za ubistvo su optužene njena najbolja drugarica (12) i još jedna devojčica (13). 

One su priznale da su je izbole, a prema izveštaju autopsije, Luiz je iskrvarila nasmrt. Telo je pronaeno nekoliko kilometara dalje od njenog doma, u šumi u distriktu Altenkirhen.

Međutim, suđenja nije bilo jer su mlađe od 14 godina, te ne snose krivičnu odgovornost.

Istraga je zatvorena u septembru 2023. godine.

Najnoviji podaci pokazuju da je telefon Luizine drugarice, osumnjičene za zločin, bio registrovan više od 70 minuta na mestu gde je Luiza ubijena.

Telo devojčice, sa više od 70 uboda, pronađeno je u šumi Fraudenberg-Hohenhajn. Veruje se da ju je drugarica namamila u šumu pod izgovorom da za nju ima posebno iznenađenje. Luiza je poslala majci poruku da ide sa drugarima, ali se nikad nije vratila kući.

Oružje kojim je počinjeno ubistvo nikad nije pronađeno, a sumnja se da je izbodena turpijom za nokte. Tokom obdukcije otkrivena su 74 uboda, a prilikom napada oštećeni su joj brojni organi. Nijedan ubod nije bio smrtonosan, tako da je zaključak obducenta da je Luiza iskrvarila na smrt.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubice su se i fotografisale sa Luizinim telom.

Istraga je pokazala da je osumnjičena devojčica u šumu došla sa kesom i lepljivom trakom, sa namerom da udavi Luizu, na šta ukazuju tragovi pronađeni na telu ubijene. Kako nije u tome uspela, jedna devojčica je sputala Luizu, a potom je, verovatno, druga zadala više od 70 smrtonosnih uboda.

Ono što je dodatno šokiralo javnost jeste činjenica da je devojčica pokušala da zataška zločin. Nakon ubistva je zvala Luizinu majku i pravila se da je zabrinuta što se Luiza još nije vratila kući.

Dok su svi tragali za Luizom, osumnjičena devojčica je kod kuće brisala podatke iz telefona koji bi mogli da je kompromituju.

Obe osumnjičene devojčice ne žive više sa svojim roditeljima već su u posebnim smeštajima.

Pretpostavlja se da će morati da budu podvrgnute psihijatrijskom lečenju, najverovatnije u ustanovi zatvorenog tipa, ali će kontakt sa roditeljima biti omogućen.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike