"Bacila me je, pa vukla! Mislila sam da će mi skinuti skalp": Ženu ispred kuće napala medvedica (VIDEO)

07.03.2024

10:04

0

Autor: J. S. J.

Medvedica je krenula prema psu, nakon čega je Galanteova počela da viče na nju. Životinja je zatim napala 55-godišnjakinju

"Bacila me je, pa vukla! Mislila sam da će mi skinuti skalp": Ženu ispred kuće napala medvedica (VIDEO)
Copyright Profimedia

Žena iz Pensilvanije je iz bolničkog kreveta ispričala što se dogodilo kada ju je ove nedelje napala medvedica s mladuncima.

- Bacila me je na tlo. Mislila sam da ću umreti - rekla je Li En Galante (55), 

Medvedica je napala Galanteovu u utorak oko 20.30 dok je šetala psa ispred svoje kuće u mestu Butler. Ova žena je zadobila povrede ruke, lica, vrata i glave i prevezena je u bolnicu. Služba za divlje životinje pronašla je medvedicu i tri mladunca na stablu u neposrednoj blizini mesta napada. 

- Nisam htela da joj dozvolim da pojede mog psa - prenosi njene reči ABC News.

Ženka medveda je pokazivala agresivno ponašanje te je eutanazirana, a mladunci su prevezeni na sigurno, a potom će biti pušteni u divljinu.

Galanteova je ispričala kako je bila ispred svoje kuće s psom kada je na drvetu ugledala obrise većih mladunaca medveda. 

Medvedica je krenula prema psu, nakon čega je Galanteova počela da viče na nju. Životinja je zatim napala ovu 55-godišnjakinju.  

- Bacila me je na tlo. Onda me je uhvatila za potiljak i tako jako vukla da sam mislila da će mi skinuti skalp. Razderala mi je kožu sa uha, tu su me ušivali. Grozno sam krvarila. Imam na potiljku dosta šavova - kazala je Galanteova. 

 

 

I pre nekoliko dana u našem komšiluku medved je demonstrirao snagu nad jednom ženom. Naime, na Šar-planini je jednu Dankinju ova zver ugrizla za nogu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike