Žena pokušala da pobegne, muškarac je ščepao i odvukao u auto: Dramatična scena snimljena na pumpi, policija još traga za njima (VIDEO)

05.03.2024

15:22

0

Slučajni prolaznik je pozvao policiju

Žena pokušala da pobegne, muškarac je ščepao i odvukao u auto: Dramatična scena snimljena na pumpi, policija još traga za njima (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/NBC News

Policija u Arizoni trenutno intenzivno traga za mladom ženom koja je uvučena u automobil iz kog je na benzinskoj pumpi pokušala da pobegne.

Snimci bezbednosnih kamera pokazuju trenutak kada je pokušavala da pobegne iz automobila, ali je muškarac tada isrtčao iz vozila, ščepao je i ponovo uvukao unutra.

Slučajni prolaznik koji je bio svedok ovog događaja odmah je reagovao pozivajući policiju.

U video-snimku se vidi dramatična scena iz koje je jasno da je žena bila uplašena i da je muškarac nakon toga bio nasilan prema njoj dok ju je uvlačio u automobil.

Kada ju je strpao u vozilo, velikom brzinom je utekao sa mesta događaja.

- Nažalost, još ne znamo ništa o njima. Intenzivna potraga policije je u toku. Imamo samo taj snimak i zabrinulo nas je ono što smo videli. U ovakvim slučajevima vreme je ključna stvar - kazao je portparol policije.

Takođe je apelovao na sve koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze da se jave kako bi pomogli u pronalaženju žene i identifikaciji počinioca.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike