Albanac napravio dete tinejdžerki, pa je vezao i kljukao lekovima da pobaci: Jedan lek joj je gurnuo tamo dole...

23.02.2024

11:44

1

Prvo je delovalo da želi dete, a onda se njegovo ponašanje naglo promenilo

Albanac napravio dete tinejdžerki, pa je vezao i kljukao lekovima da pobaci: Jedan lek joj je gurnuo tamo dole...
Tužna žena - Copyright Freepik

Tinejdžerka (19) koja je bila žrtva nasilja i koju je drogirao dečko albanskog porekla oporavlja se u bolnici, ali se suočava sa teškim psihičkim posledicama.

Devojka je pre samo nekoliko dana bila vezana i surovo pretučena na ostrvu Zakintos nakon što je njen dečko odlučio da ona ne bi trebalo da mu rodi dete.

- Nalazi se u stanju šoka, trenutno je na lekovima. Neprekidno plače i priča da želi da vrati svoju bebu. Njeno psihičko stanje je veoma loše - izjavila je tetka devojke za grčke medije, koja je otkrila da se par često svađao u poslednje vreme.

Poslednjih dana, kako je rekla tetka, Albanac je postao posesivan.

- Ispričala mi je da je postao izuzetno posesivan i da je insistirao da se preseli kod njega, dok je ona želela još vremena sa svojom porodicom. Jedne noći je došao i pretio svima. Njoj je rekao: "Nećeš ostati sa njima, ideš sa mnom!". Nakon toga se situacija privremeno smiril, ali se sve promenilo u utorak uveče kada je došao po nju i rekao joj da idu u šetnju - dodala je tetka.

Tada je obećao da će se brzo vratiti kući.

Profimedia
 

Prema tetkinoj priči, kada su stigli do njegove kuće, naveo ju je da uđe u nju da "uzmu nešto" i tada ju je zgrabio i vezao je. Nakon toga naterao ju je da popije neki lek, dok joj je drugu tabletu gurnuo u vaginu na silu, a zatim čekao da počnu da deluju.

- Jedan lek joj je gurnuo tamo dole. Kada joj je dao lekove, rekao joj je: "Sada ćemo čekati još nekoliko sati i dobićeš još dva". Bila je prestrašena, glumila je da gubi svest. Tada se on uplašio i odveo ju je u Urgentni centar. Tamo joj je pretio da ne sme nikome reći šta se dogodilo i da će je u suprotnom ubiti. Bila je u šestom mesecu trudnoće, ali sada bebe više nema - zaključila je uplakana tetka.

Albanac je uhapšen u sredu, a tereti se za porodično nasilje, izazivanje smrti ploda, nanošenje teških telesnih povreda, ali i krađu, pošto je devojci uzeo i mobilni telefon.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike