Andrej izbo suprugu, pa bežao od policije: Doživeo tešku nesreću, izvlačili ga iz vozila u plamenu!

22.02.2024

18:16

0

Tužilaštvo u Oldenburgu je potvrdilo da se Andrej tereti za ubistvo, ali da je izdat nalog za njegovo hapšenje pošto se i dalje nalazi u bolnici sa teškom povredama nakon nesreće

Andrej izbo suprugu, pa bežao od policije: Doživeo tešku nesreću, izvlačili ga iz vozila u plamenu!
Tokom novogodišnje noći u Nemačkoj je ispaljen veliki broj petardi i vatrometa - Copyright Profimedia/Christoph Reichwein/dpa

Nemačka policija izdala je nalog za hapšenje Andreja S. (49), koji se sumnjiči da je brutalno ubio svoju ženu, a potom je prilikom bekstva izazvao tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu u kojoj je umalo i sam poginuo.

Andrej se tereti da je u petak svojoj supruzi nasred ulice zadao više uboda nožem, usled čega je žena preminula. Nakon toga je pobegao automobilom i izazvao je nesreću toliko tešku, da su ga vatrogasci izvlačili iz zapaljenog vozila.

Tužilaštvo u Oldenburgu je potvrdilo da se Andrej tereti za ubistvo, ali da je izdat nalog za njegovo hapšenje pošto se i dalje nalazi u bolnici sa teškom povredama nakon nesreće.

"Onog trenutka kada bude bio dovoljno zdravstveno stabilan, biće prebačen u zatvor", saopštio je portparol tužilaštva Torsten Stajn.

Iz tužilaštva navode da se osumnjičeni još nije izjasnio o krivičnom delu i motivima za ubistvo.

Andrej se tereti da je u petak, u ranim jutarnjim časovima izbo svoju suprugu Veroniku (41) nasred ulice. Poziv policiji je stigao oko 6.10 časova, a žena je zatečena u lokvi krvi u jednoj tihoj ulici u Dameu.

Iako su lekarske ekipe brzo stigle na lice mesta, za Veroniku nije bilo spasa. Preminula je od obilnog krvarenja, a svedoci kažu da je imala više ubodnih rana u grudima.

Čim su otpočeli istragu policajci su posumnjali na njenog supruga Andreja, sa kojim Veronika nije živela unazad nekih godinu dana.

Kako su komšije ispričale par se poslednjih godina redovno svađao. Navodno je bilo i nasilja zbog čega je intervenisala policija, te komšije pričaju da je Veronika jednom čak završila i u Sigurnoj kući.

Navodno Andrej nije mogao da se pomiri sa razvodom, te je uoči Veronikinog ubistva objavio nekoliko snimaka na TikToku u kojoj joj izjavljuje ljubav.

Andrej i Veronika roditelji su dve ćerke. Mlađa ćerka ostala je da živi sa majkom, dok se starija odselila u Bremen.

Sumnja se da je Andrej pokušao da ode kod starije ćerke nakon ubistva, ali na odredište nikad nije stigao. Naime, automobilom se zakucao u kamion komunalnih službi koji je stajao u zaustavnoj traci auto-puta A1 ka Bremenu.

Od siline udarca vozilo se zapalilo, a Andreja su iz kola izvukli drugi vozači koji su priskočili u pomoć. On je prebačen u bolnicu sa teškim telesnim povredama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike