Zastrašujući detalji horora u avionu: Putnik umro tokom leta, počeo da iskašljava „litre krvi", sve prskalo po sedištima i drugim putnicima

10.02.2024

16:07

0

Nije mu bilo pomoći

Zastrašujući detalji horora u avionu: Putnik umro tokom leta, počeo da iskašljava „litre krvi", sve prskalo po sedištima i drugim putnicima
Copyright Profimedia

Putnik iz Nemačke, čije ime nije poznato, preminuo je na neobičan i jeziv način kad se u petak ukrcao na let Lufthanze u Bangkoku na Tajlandu koji je leteo za Minhen.

Kako se navodi, 63-godišnji muškarac je izdahnuo nakon što je iskašljao „litre krvi".

Navodno je bio "vidlno bolestan" kada se ukrcao na 12-satni let i tada se njegovo stanje naglo pogoršalo, osetio je hladan znoj i počeo je da diše veoma brzo.

Stjuardese su pozvale medicinske stručnjake u avionu da pomognu čoveku, a mladi doktor je navodno istupio da pomogne, ali je, nakon što mu je proverio puls, navodno izjavio da je čovek „dobro“.

- Dali su mu malo čaja od kamilice, ali on je već ispljunuo krv u kesu koju mu je pružila njegova žena - ispričao je putnik Martin Misfelder za švajcarsko-nemački magazin Blik.

Nekoliko trenutaka kasnije krv je počela da mu curi iz usta i nosa.

- Bio je to apsolutni užas, svi su vrištali - rekao je švajcarski putnik, dodajući da je čovek gubio „litre krvi“ koja je prskala po zidovima i sedištima erbasa A380.

Stjuardese u avionu pokušavale su da izvrše CPR oko 30 minuta, ali bezuspešno. Kapetan je objavio vest o smrti putnika dok je osoblje nosilo telo čoveka u kuhinju aviona.

Letelica je morala da se vrati za Tajland, a podaci o letu pokazuju da je avion napustio Bangkok u 23.50 u četvrtak i sleteo nazad na Tajland u 8.28 ujutro u petak.

Lufthanza se nije oglašavala ovim povodom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike