Zašto je princ Hari odseo u hotelu, a ne kod porodice? Bivši batler izneo svoju teoriju

07.02.2024

19:54

1

Autor: N.P.

Da li i dalje postoji razdor između dva brata?

Zašto je princ Hari odseo u hotelu, a ne kod porodice? Bivši batler izneo svoju teoriju
Britanski princ Hari - Copyright AP Photo/Nick Didlick, File

Čim se pročula vest da je britanski kralj Čarls oboleo od raka, njegovi sin, princ Hari, požurio je iz SAD u London, ali se zadržao samo jedan dan.

Bivši monarhov batler je otkrio da je postojao i dobar razlog zašto je noć proveo u hotelu - hteo je kraljevskoj porodici da pokaže da je sposoban da sam sebe izdržava.

Grant Garold, koji je za kralja Čarlsa radio sedam godina, rekao je da princ Hari želeo da pokaže da je sada "odrastao i da može da se stara o sebi".

- Čudno je što nije boravio u nekoj od kraljevskih rezidencija. Možda je želeo da pokaže, i ovo je moja pretpostavka, da je voljan sebi da plati hotel - rekao je.

Profimedia
Kralj Čarls i princ Hari

Sa druge strane, on je kazao da boravak u hotelu "nema logike" u bezbednosnom smislu.

- U kraljevskim rezidencijama već postoji obezbeđenje. Ukoliko boravi u hotelu, mora sam da se postara za svoje telohranitelje - dodao je.

Princ Hari je nakon povlačenja sa kraljevskih dužnosti 2020. mislio da će i dalje imati pravo na obezbeđenje, koje inače finansiraju britanski poreski obveznici, ali mu je otac oduzeo to pravo.

- Očigledno, nije najbolji znak što je odseo u hotelu jer kraljevska porodica ima više poseda, ukoliko već nije želeo da se boravi kod brata princa Vilijama - naveo je Gordon.

- Ukoliko zaista postoji razdor između Harija i Vilijama, moguće je da mu brat nije ponudio da prenoći u njegovoj kući - naveo je batler.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike