Mladenci se "zapalili" na sopstvenom venčanju i onda je sve pošlo po zlu - razlog će vas šokirati! (VIDEO)

07.02.2024

18:58

0

Na snimcima njihovog neobičnog dana vidi se trenutak kada su njihova venčana odela postala plamen, šokirajući prisutne goste

Mladenci se "zapalili" na sopstvenom venčanju i onda je sve pošlo po zlu - razlog će vas šokirati! (VIDEO)
Gejb Džejsop i Ambir Bambir odlučio se za zaista netipičan pristup svom venčanju - Copyright Preentskrin/Iks

Budući bračni parovi često biraju nekonvencionalne pristupe za svoj poseban dan, ali par Gejb Džejsop i Ambir Bambir otišao je korak dalje, doslovno stavljajući vatru u svoj ceremonijalni trenutak.

Upoznali su se kao kaskaderi u filmskoj produkciji, te su odlučili da unesu dozu adrenalina i spektakla u svoje venčanje. Na snimcima njihovog neobičnog dana vidi se trenutak kada su njihova venčana odela postala plamen, šokirajući prisutne goste.

Gejb i Ambir, poznati po svojim hrabrim ulogama u filmovima poput “Yellowstone” i “Hereditary”, odlučili su se zapaliti kako bi odali počast svojoj zajedničkoj karijeri kaskadera, čime su dodali dozu originalnosti svojoj ceremoniji.

Video ovog neobičnog čina brzo je postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući mešane reakcije korisnika. Dok su neki komentarisali izgled kose mladenaca nakon ovog hrabrog čina, drugi su izrazili divljenje hrabrosti para.

 

 

Iako ovakav pristup svadbenoj ceremoniji definitivno nije preporučljiv za svaki par, Gejb i Ambir su stvorili venčanje koje će se dugo pamtiti, ostavljajući svoj pečat u svetu nekonvencionalnih i hrabrih ljubavnih priča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike