Dečak (4) udavio se kad je porodica potapanjem u reku pokušala da ga izleči od raka! Tetka vikala: Snimajte, probudiće se (VIDEO)

26.01.2024

13:37

0

Verovali su da će kupanje izlečiti njegovu leukemiju

Dečak (4) udavio se kad je porodica potapanjem u reku pokušala da ga izleči od raka! Tetka vikala: Snimajte, probudiće se (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/TimesNow

Četvorogodišnji dečak koji je bolovao od leukemije udavio se nakon što je sujeverni pokušaj njegove porodice da ga izleči propao.

Dečak je sa porodicom otputovao iz svog doma u Delhiju u Haridvar u Indiji kako bi obavio molitvenu ceremoniju u reci Gang.

Dečak, imenovan samo kao Ravi, navodno je ušao u reku nakon što je njegova porodica rekla da bi kupanje moglo da bude „čudotvorno“ i da izleči njegov rak.

Video-snimak koji se pojavio prikazuje tri osobe kako potapaju dečakovu glavu u reku stojeći na stepenicama koje se spuštaju u vodu. Prolaznici su intervenisali i pomogli da se izvuče na površinu, ali je on bio bez svesti.

U drugom snimku se vidi žena za koju se smatra da je njegova tetka kako se smeje i govori: „Nastavite da snimate. Ovo dete će se probuditi, to obećavam".

 

 

Nju i još dve osobe policija je privela nekoliko minuta kasnije. Policija je potvrdila da su svi članovi porodice privedeni na ispitivanje.

Taksista koji je prevozio porodicu tvrdio je da su sa Ravijem bili roditelji i tetka. Vozač je rekao da je dečak izgledao „izuzetno loše“ i da su prestonički lekari „odustali“ od pokušaja da ga spasu, zbog čega je njegova porodica bila očajna.

Istraga je u toku, a uzrok Ravijeve smrti još nije poznat.

Reka Gang ima verski i kulturni značaj za Hinduse i igrala je centralnu ulogu u istoriji osnivanja Indije. Ljudi se kupaju u reci verujući da ona ima duhovna svojstva, da je sposobna da upije čistotu i spere greh.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike