UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Komšije slučajno uhvatile trenutak kada je majka bacila bebu sa zgrade: Viktor preminuo, svedoci zatekli potresne scene

11.01.2024

20:42

0

Autor: M. Vu.

Majka, Malina, uprkos teškim povredama, pokušavala je da spasi svog sina, a vatra je zahvatila 12 odsto njenog tela

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Komšije slučajno uhvatile trenutak kada je majka bacila bebu sa zgrade: Viktor preminuo, svedoci zatekli potresne scene
Majka bacila bebu sa prozora stana gde je izbio požar - Copyright YouTube/ZDI - Online

U dramatičnom incidentu u rumunskom Jašiju, majka (29) je u sredu oko 15 časova donela tešku odluku da se baci sa prozora trećeg sprata sa svojim petomesečnim sinom Viktorom nakon što je izbio požar u njihovom stanu.

Nesrećni trenuci su zabeleženi slučajnim snimkom jednog od komšija koji je bio svedok tragedije.

Po dolasku lekara i vatrogasaca na lice mesta, svedoci su zatekli potresne scene. Majka Malina i mali Viktor pronađeni su na zaleđenom betonu pored zgrade. Nažalost, i pored truda majke da ublaži pad, petomesečni dečak je podlegao teškim povredama sinoć u bolnici.

Majka, Malina, uprkos teškim povredama, pokušavala je da spasi sina, a vatra je zahvatila 12 odsto njenog tela.

Malina je pretrpela brojne prelome, uključujući karlicu, noge, nekoliko rebara, i traumatizaciju kičme. Takođe je zadobila opekotine prvog i drugog stepena na ruci i grudima. Iako su oboje hitno prevezeni u bolnicu, lekari nisu uspeli spasiti malenog Viktora, koji je imao dva srčana zastoja.

Majka, koja je inače radila kao lekar u bolnici Sveti Spiridon u Jašiju, sada se sama nalazi u istoj bolnici gde se bavila medicinskim poslom do porodiljskog odsustva.

Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ove tragedije, uključujući i pitanje da li je Malinu i bebu zaključao suprug u stanu pre izbijanja požara. Nezvanične informacije ukazuju na to da je Malina, samo nekoliko sati pre tragedije, imala napad, možda povezan s postporođajnom depresijom, i izražavala želju da napusti kuću sa sinom. Suprug je, prema izvorima iz istrage, doneo dramatičnu odluku da je zaključa u stanu tokom svoje pauze s posla, a kako je došlo do požara, još nije potpuno jasno.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike