Preminula beba koju je majka bacila kroz prozor tokom požara! Isplivali detalji, žena nije mogla da izađe iz stana jer ju je muž zaključao

11.01.2024

12:11

0

Viktor je umro sinoć oko 22.30 sati u bolnici

Preminula beba koju je majka bacila kroz prozor tokom požara! Isplivali detalji, žena nije mogla da izađe iz stana jer ju je muž zaključao
Copyright Profimedia

Beba koja je bačena kroz prozor tokom požara u Rumuniji umrla je u sredu uveče u bolnici. Majka Malina pokušala je da spasi malog Viktora na taj način jer nije mogla drugačije da izaše iz stana, pošto ju je suprug zaključao u njemu.

Mališan je izdahnuo prethodne noći oko 22.30 u bolnici nakon dva srčana zastoja.

Doktori mu od početka nisu davali mnogo šanse da preživi jer je bio u komi četvrtog stepena.

Kako pišu rumunski mediji, žena je nekoliko sati pre tragedije imala napad, uzrokovan verovatno postporođajnom depresijom i htela je da ode iz kuće sa Viktorom. Tada ju je njen muž, koji je došao sa posla tokom pauze, zaključao u kući, prema izvorima iz istrage.

Komšije su otkrile da se par često svađao, kao i da je jednom prilikom, pre praznika, morala da interveniše policija kako bi prekinula svađu. Neki od njih tvrde da je muškarac bio nasilan i da je tukao svoju ženu.

Malina je, prema prvobitnim informacijama, u trenutku požara počela da baca odeću kroz prozor, a onda je bacila i Viktora. Pad je pokušala da ublaži umotavši ga u jorgan, ali to nije bilo dovoljno. Onda je i ona skočila, prema rečima svedoka.

Kada su lekari stigli, zatekli su bebu u kardio-respiratornom zastoju i na licu mesta je reanimiran. Malina je primljena u bolnicu Sveti Spiridon u Jašiju u teškom stanju. Zadobila je prelom karlice, prelom noge i traumu kičme. Takođe, žena ima opekotine prvog i drugog stepena na jednoj ruci.

U požaru je navodno izgorelo više robe, komada nameštaja i odeće. Vatrogasci sada pokušavaju da utvrde šta je bio uzrok požara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike