Sveštenik organizovao gej orgije, sad mu preti osam godina robije: Jedan muškarac se i onesvestio na ludoj zabavi

11.01.2024

17:14

0

Autor: N.P.

Bludničenje u malom poljskom mestu

Sveštenik organizovao gej orgije, sad mu preti osam godina robije: Jedan muškarac se i onesvestio na ludoj zabavi
Poljski sveštenik Tomaš Zmarzli je organizovao gej orgije - Copyright Youtube/Politics in Poland

Poljski sveštenik koji je navodno organizovao gej orgije, tokom kojih je jedan muškarac ostao bez svesti nakon što je popio previše pilula za potenciju, uhapšen je i preti mu do osam godina zatvora.

Otac Tomaš Zmarzli, iz crkve Blagoslovene Bogorodice Marije u gradu Dombrova Gornjiča, optužen je i što nije pomogao nekome kome je bila potrebna lekarska pomoć.

Navodno, sveštenik je priredio malu zabavu sa muškom prostitutkom i prijateljem u svom stanu, u septembru prošle godine.

Međutim, kada policiji i lekarima Hitne pomoći nisu dozvolili da uđu, nakon što se jedan od muškaraca onesvestio, tužioci su pokrenuli istragu.

Procureli telefonski snimci sugerišu da je žrtva najverovatnije konzumirala i drogu za silovanje zvanu GHB.

Medij "Fakt", koja je došao u posed snimaka, prenosi da je muškarac, za koga se veruje da je prostitutka, panično zvao hitnu pomoć.

- Bio je skroz "haj", a rekli su mi da ne treba da ga diramo... Podigao sam njegovu glavu i izlazila mu je pena na usta - rekao je.

Kada su policija i lekari konačno ušli u stan, na podu je ležao goli onesvešćeni muškarac. Odveden je u bolnicu, a ubrzo se oporavio.

Ubrzo se saznalo da je osramoćeni sveštenik tražio društvo preko gej sajta za upoznavanje Grindr.

Kako je rekao njegov nekadašnji partner, Zmarzli je odlučio da se registruje na toj aplikaciji jer nije bio siguran da treba da postane sveštenik.

- Na kraju studija, svestan svoje homoseksualnosti, nije bio siguran da treba da se odazove svešteničkom pozivu. Bio je na Grindr-u, ali je ipak odlučio da postane sveštenik - kazao je njegov nekadašnji partner za "Gazeta Wyborcza".

Youtube/ TVDG - Dąbrowska Telewizja Internetowa
Sveštenik Zmarzli je bio na aplikaciji Grindr, ali se svejedno odlučio da ode u sveštenike

Pošto se radi o konzervativnom katoličkom mestu, jedan muškarac je pokušao da zapali crkvu, a vernici su zabranili deci da idu na mise.

Lokalni gradonačelnik je rekao da je prekinuo veze sa crkvom.

Bludni sveštenik je naišao i na kritike među svojom bratijom.

- Vreme je da prestanemo da se pretvaramo. Svi u našoj zajednici su znali da je imao ogroman problem sa seksualnošću. Međutim, ništa nije učinjeno kako bi mu se pomoglo da to reši - rekao je jedan drugi sveštenik.

Zmarzli se nije još oglašavao o skandalu, a optužen je za davanje droge drugom licu, kršenje seksualne slobode drugog čoveka kao i nepružanje medicinske pomoći.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike