Majka ubila sina (4), telo stavila u kofer: Iz hotela izašla bez njega, mislila da se izvukla, pa je taksista dovezao u policijsku stanicu

09.01.2024

14:29

0

Osoblje je u sobi pronašlo krvave mrlje i odmah pozvalo policiju

Majka ubila sina (4), telo stavila u kofer: Iz hotela izašla bez njega, mislila da se izvukla, pa je taksista dovezao u policijsku stanicu
Copyright Profimedia

Izvršna direktorka indijske firme za veštačku inteligenciju Sučana Set uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog četvorogodišnjeg sina.

Telo dečaka pronađeno je u njenom prtljagu, saopštila je indijska policija.

Sučana Set, koja je bila na čelu firme "The Mindful AI Lab" u Bengaluruu, privedena je u indijskoj državi Karnataka tokom povratka taksijem iz susedne države Goa.

Prema rečima inspektora Pareša Naika, Set se sa sinom čekirala u hotelu u Goi u subotu, ali dečak nije bio s njom kada je napustila sobu u ponedeljak uveče.

Hotelsko osoblje je u toj sobi kasnije pronašlo krvave mrlje, o čemu je obavestilo policiju, koja je odmah stupila u kontakt s vozačem taksija i naredila mu da preveze osumnjičenu u obližnju policijsku stanicu.

Tamo je u njenom prtljagu pronađeno je telo dečaka, kako je saopštio policijski nadzornik Severne Goe Nidin Valsan.

Suprug osumnjičene nije bio u zemlji u vreme zločina, budući da se nalazio u Indoneziji, a za sada se niko iz porodice nije oglašavao ovim povodom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike