Majka četvoro dece umrla dok su njene ćerkice otvarale poklone za Božić: "U šoku smo, bila je zdrava, imala je tek 33 godine...‘"

29.12.2023

19:47

0

Autor: M. Vu.

Ešli Stanik iz Australije rekla je svom bivšem partneru i ocu dece da se ne oseća dobro i da treba da legne

Majka četvoro dece umrla dok su njene ćerkice otvarale poklone za Božić: "U šoku smo, bila je zdrava, imala je tek 33 godine...‘"
Ešli sa svojom decom - Copyright Preentskrin/Iks/@DeadEffective

Mlada majka četvoro dece umrla je iznenada dok su njene ćerke otvarale poklone koje im je kupila za Božić.

Ešli Stanik iz Australije rekla je svom bivšem partneru i ocu dece da se ne oseća dobro i da treba da legne. Njena poslednja želja bila je da snimi ćerkinu reakciju na otvaranje poklona. Porodica pokušava da se pomiri sa iznenadnom smrću 33-godišnjakinje jer nema znakova da je lošeg zdravlja.

- Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, što nam dodatno otežava da shvatimo šta se dogodilo - rekla je njena snaja Kasandra.

Stanik je na Badnje veče otišla u kupovinu poklona, a sledeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je završila ostatak priprema za praznike, otišla je da malo odspava.

 

 

- Moj brat Kejn je pokušao da je probudi oko 14.30, ali je već bilo kasno. Napustila nas je - priseća se Kasandra.

Dok su njena deca od 17, 12, osam i četiri godine otvarala poklone koje je sinoć stavila ispod jelke, Stanik je preminula.

Trenutno su kod oca, koji ne može da priušti troškove sahrane jer prima invalidsku penziju. Porodica takođe ne zna ko će biti vlasnik kuće koja je pod njenim imenom. Početkom nedelje pokrenuli su GoFundMe stranicu kako bi prikupili novac za plaćanje sahrane i za pomoć deci.

- Želimo da prikupimo novac za sahranu i pomognemo njenoj deci. Nažalost, napustila nas je na Božić. Deca moraju da se oproste od nje, a niko ne zna kako da plati sahranu i koliko će pomoći deci trebati da se život bar delimično vrati u normalu – navodi se u opisu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike