Odbojkašicu zamalo sahranili, a onda je sve stalo zbog onog što su uočili na njenom telu: Naložena obdukcija, glavni osumnjičeni njen muž

29.12.2023

17:17

0

Inicijalno je njena smrt povezivana sa srčanim problemom

Odbojkašicu zamalo sahranili, a onda je sve stalo zbog onog što su uočili na njenom telu: Naložena obdukcija, glavni osumnjičeni njen muž
Copyright Printscreen Facebook

Paola Bolonjezi, 61-godišnja bivša odbojkašica, učiteljica i odbojkaški trener, zamalo je bila sahranjena kada je tužilaštvo Ravene naredilo obdukciju.

Kancelarija tužilaštva Ravene neočekivano je zaustavila planiranu sahranu koja je bila zakazana za sredu kako bi telo otišlo na obdukciju.

Suprug preminule, 55-godišnji Migel Soto, čovek kolumbijskog porekla s kojim je Paola godinama živela u Banjakavalu, sada je pod istragom zbog sumnje za ubistvo.

U sklopu istrage zaplenjeni su mobilni telefoni, pišu italijanski mediji.

Inicijalno je smrt Paole povezivana sa srčanim problemom, budući da je već imala srčane tegobe i zakazanu operaciju srčanog zaliska.

Međutim, kada su pronađene modrice na njenom telu, tužilac Rafaele Belvedere odložio je sahranu i naredio obdukciju radi razrešenja sumnji.

Budući da je Paola pronađena mrtva u svom krevetu, modrice se nisu mogle pripisati padu.

- Te večeri, oko 22 sata, već sam spavao i nisam primetio kada je Paola došla kući. Ujutru 24. decembra čuo sam alarm koji je neprekidno zvonio, bilo je oko 7 ujutru. Otišao sam da vidim šta se desilo, a Paola je ležala na leđima, s jednom rukom koja je visila sa kreveta - ispričao je njen suprug za tamošnje medije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike