Progutao paketić sa drogom tokom saobraćajne kontrole: Policajcu umro na rukama

13.12.2023

17:30

0

Njegovo telo je odneto na obdukciju, dok je vozač odveden u bolnicu kako bi mu se uzeli uzorci krvi za analizu

Progutao paketić sa drogom tokom saobraćajne kontrole: Policajcu umro na rukama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarac (31) preminuo je sinoć u Slatini tokom rutinske kontrole, a nakon što je progutao paketić u kojem je bila bela praškasta materija.

Rumunska policija je u utorak uveče zaustavila vozilo kojim je upravljao 33-godišnjak, a osim njega u automobilu je bilo još petoro ljudi, što je više nego dozvoljeno, zbog čega je patrola tražila pomoć kolega, kako bi se brže sprovela identifikacija putnika i njihov pretres.

Tokom kontrole, jedan od policajaca je primetio da 31-godišnji mladić nešto žvaće, što je izgledalo kao plastična kesica.

Od mladića je odmah tražio da ispljune to iz usta, što je ovaj i učinio, a policajac je primetio ostatke bele supstance u kesici. Mladić je potom priznao da su u pitanju narkotici, a onda su kod njega pronašli i džoint. Policija je iz predostrožnosti pozvala Hitnu pomoć, ali dok su lekari stigli, mladiću je pozlilo i umro je usled zastoja srca.

Policajci su pokušali da ga reanimiraju, ali mladiću nije bilo spasa. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt.

Njegovo telo je odneto na obdukciju, dok je vozač odveden u bolnicu kako bi mu se uzeli uzorci krvi za analizu.

"Prilikom pretresa kod jednog putnika, starog 22 godine, koji je iz opštine Slatina, pronađeno je više supstanci sa mogućim psihoaktivnim dejstvom, i to kesice sa biljnim materijalom i aluminijumska folija u kojoj se nalazi prah bele boje. Na lice mesta izašla je i Služba za borbu protiv organizovanog kriminala. Pretresom automobila pronađena su i tri džointa, dve smeđe pilule, kesa sa belom materijom i više paketića sa marihuanom", naveli su iz policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike