Neverovatno spašavanje sirene uživo: Kamera snimila trenutak borbe za život u tržnom centru!

30.11.2023

12:17

0

Autor: 24sedam

Sirena jedva izbegla davljenje nakon što joj se rep zaglavio u akvarijumskom rezervoaru. Žena je imala samo nekoliko sekundi da reaguje pre nego što joj nestane vazduha

Neverovatno spašavanje sirene uživo: Kamera snimila trenutak borbe za život u tržnom centru!
Copyright foxnews

Posetioci tržnog centra u Randburgu, Južna Afrika, svedočili su dramatičnom trenutku spašavanja kada je profesionalna sirena, odevena u svoj šareni kostim, jedva izbegla davljenje tokom nastupa unutar ogromnog akvarijumskog rezervoara. Zastrašujući incident, uhvaćen na video snimku, prikazuje hrabru reakciju žene koja je uspela da se oslobodi iz opasnog zaglavljenja svog repa.

Sekunde su bile ključne dok je žena brzim razmišljanjem uspela da izbegne potencijalno opasnu i tragičnu situaciju. Na snimku koji je zabeležio kupac Zizwe Ndwandwe, sirena se može videti na dnu akvarijuma kako šalje poljubac posmatračima i maše rukama.

Međutim, radnja postaje dramatična kada sirena, pokušavajući doplivati do površine kako bi udahnula vazduh, shvata da joj se rep zaglavio u veštačkom grebenu na dnu rezervoara. Borba za dah postaje očigledna, a hrabra sirena se trudi osloboditi repa kako bi izbegla davljenje.

foxnews
 

Snimak pokazuje trenutak kada je odlučila brzo reagovati i skinuti svoj kostim kako bi se oslobodila. Njen brz i odlučan potez omogućio joj je da brzo ispliva ka površini i udahne vazduh, spašavajući se iz potencijalno kobne situacije.

 

Watch the latest video at foxnews.com

 

Ovaj uznemirujući incident nije prvi put da se nešto slično dogodilo u akvarijumu, kako svedoči Ndwandwe, koji je izjavio da je i muški profesionalni performer imao sličan problem, ali je srećom druga sirena bila prisutna i pomogla mu da se oslobodi.

foxnews
 

Sirene, mitska morska bića često opisana kao žene sa ribljim repom, postale su popularne i poznate širom sveta, delom zahvaljujući filmovima poput "Mala sirena" iz studija Disney. Međutim, ovaj stvarni događaj podseća nas da čak i u bajkovitim kostimima, bezbednost u vodi ostaje od suštinske važnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike