Medved upao u auto tražeći hranu, pa napravio haos kad nije mogao da izađe: Vozilo demolirano iznutra (VIDEO)

22.11.2023

15:22

0

Životinja je izgrebala sedišta, konzumirala sve što je mogla da pronađe, razbacala je smeće na sve strane, a čak je ostavila izmet na jednom od sedišta

Medved upao u auto tražeći hranu, pa napravio haos kad nije mogao da izađe: Vozilo demolirano iznutra (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/SkyNews

Kolorado Parks and Wildlife (CPW), organizacija koja rukovodi sa 42 parka u državi, objavila je video-snimak u kom se vidi trenutak kada jedan od njihovih radnika pušta medveda iz automobila u kom je bio zarobljen.

U okviru objave građanima je upućeno upozorenje da zaključavaju svoje automobile.

U snimku se čuje kako radnik govori "Beži odavde, medvede! Hej!", pa nastavlja da snima unutrašnjost automobila čak i nakon što je medved izašao iz njega.

 

 

U vozilu se vidi da je životinja napravila veliki haos i nanela značajnu štetu dok je bila zatvorena unutra. Medved je izgrebao sedišta, konzumirao sve što je mogao da pronađe, razbacao je smeće na sve strane, a čak je ostavio i izmet na jednom od sedišta.

Iz CPW-a ističu da ovakvo nešto medvedi mogu učiniti vozilu kada su gladni i kada osete da je hrana ostavljena u automobilu. Prošlog meseca su izvestili o napadu velikog crnog medveda na čuvara u odmaralištu u Aspenu, a taj incident je takođe zabeležen u video-snimku.

Tokom tog incidenta medved je ogrebao čuvara po leđima dok je on pokušavao da pobegne.

Politika CPW-a nalaže da ako se medved ponaša agresivno prema ljudima, mora biti uspavan nakon što se locira. Posle najnovijeg incidenta javnost su još jednom podsetili da su crni medvedi radoznali, inteligentni i veoma snalažljivi i da će istraživati sve moguće izvore hrane, posebno kada su gladni.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike