Majka pregazila automobilom svog sina (5)! Objavljen uznemirujući snimak sigurnosne kamere (VIDEO)

09.11.2023

14:10

0

Autor: J. S. J.

Optužena je za izazivanje saobraćajne nesreće, napuštanje mesta nesreće, kršenje pravila o prevozu maloletnih putnika i neposedovanje obaveznog osiguranja

Majka pregazila automobilom svog sina (5)! Objavljen uznemirujući snimak sigurnosne kamere (VIDEO)
Copyright printscreen/youtube/Шуфлядка

Pre nekoliko dana u selu u blizini Minska u Belorusiji majka je prešla automobilom preko svog petogodišnjeg sina. Lokalna policija objavila je snimak sigurnosne kamere koji prikazuje dramatičan trenutak, kao upozorenje roditeljima.

Na početku snimka dečak stoji pored zadnjih vrata crvenog "hjundaija". Dok pokušava da uđe u automobil, njegova majka se odvozi vukući dečaka za sobom. U idućem trenutku pada na zemlju i preko njega prelazi zadnji točak automobila. Kad je majka primetila da dete leži, izjurila je iz automobila, ali je zaboravila da zakoči.

 

 

Vozilo se zaustavilo nakon što se zabilo u zid stambene zgrade, dok je ženino drugo dete sedelo u automobilu. Užasnutoj majci, koja je zgrabila sina i potrčala prema slupanom automobilu, u pomoć je pritrčala i jedna prolaznica. Dečak je s brojnim povredama prebačen u bolnicu, piše "Daily mail".

Prema informacijama nadležnih službi, protiv 36-godišnje žene vozača sastavljena su četiri prekršajna zapisnika.

Optužena je za izazivanje saobraćajne nesreće, napuštanje mesta nesreće, kršenje pravila o prevozu maloletnih putnika i neposedovanje obaveznog osiguranja.

Policija tek treba da utvrdi kaznu.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike