Medeni mesec iz pakla: Marijana ostala bez muža tri dana nakon venčanja, stradao u bizarnoj nesreći tokom skijanja na vodi

08.11.2023

10:47

0

Trenutno nije poznato kako je došlo do nesreće

Medeni mesec iz pakla: Marijana ostala bez muža tri dana nakon venčanja, stradao u bizarnoj nesreći tokom skijanja na vodi
Copyright Gofundme

Medeni mesec mladog bračnog para iz Ohaja, Nejta i Marijane Kulman, završio se nenadanim tragičnim događajem.

Samo tri dana nakon što su se venčali 28. oktobra, njihova sreća je prekinuta pogibijom Nejta u bizarnoj nesreći tokom skijanja na vodi na Karibima.

Ova vest je objavljena na platformi GoFundMe, gde je istaknuto da rečima nije moguće opisati tugu koja je obuzela porodicu Kulman.

- Nejt je bio divan muž, prijatelj, sin i brat. Oni koji su imali blagoslov da ga poznaju, imali bi čitav spisak priča koje detaljno opisuju koliko je bio zabavna, ljubazna i avanturistička duša - navodi se na platformi.

Uz duboku žalost, porodica je zamolila za donacije kako bi pokrila troškove sahrane i putovanja porodice na Karibe. Na dva naloga na GoFundMe već je prikupljeno više od 100.000 dolara.

Nejtova majka Heder Kulman podelila je potresnu poruku na Fejsbuku, najavljujući svoj dolazak na Karibe kako bi ispratila svog sina prema poslednjem počivalištu.

- Nejtova smrt nas je sve iznenadila i jednostavno nam je oduzela dah. Božjom milošću dobro smo. Tako je teško i bolno, ali živimo jedan po jedan dan. Tužna sam što Natanijel više nije ovde sa nama, ali znam da je veoma živ na nebu i da će se moliti za nas - napisala je ona.

Trenutno nije poznato kako tačno je došlo do ove nesreće, jer se informacije svode samo na incident tokom skijanja na vodi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike