Američka političarka se izblamirala, svi bruje o njoj: Izbačena iz pozorišta, pojavio se i snimak u kom pokazuje srednji prst (VIDEO)

15.09.2023

13:39

0

Nakon prvobitnog upozorenja obezbeđenje je ispratilo republikanku iz objekta

Američka političarka se izblamirala, svi bruje o njoj: Izbačena iz pozorišta, pojavio se i snimak u kom pokazuje srednji prst (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/RpsAgainstTrump

Snimak sigurnosne kamere iz pozorišta u Denveru otkrio je da je republikanska predstavnica Loren Bobert u nedelju izbačena sa mjuzikla „Beetlejuice” nakon „višestrukih žalbi” publike.

U snimku Bjuel teatra vidi se da se osoblje obraća Boebert i njenom saputniku dok su bili na sedištima. Posle nekoliko minuta razgovora vide se kako ustaju i u pratnji osoblja odlaze iz pozorišta.

Denver Arts & Venues je u sredu poslao CNN-u izveštaj u kom se detaljno opisuje incident do kog je došlo nakon što su primili tri različite žalbe da su izbačeni posetioci „pušili vajp, pevali i smetali”.

- Nisu bili na svojim mestima kada smo stigli i čekali smo dok se ne vrate. Kada su se vratili, obavestio sam ih da je naš tim primetio vejp, kao i da izazivaju smetnje u oblasti bukom, pevanjem, korišćenjem mobilnog telefona i da moraju da poštuju ljude oko sebe - navodi se u izveštaju.

Tada su upozoreni da će, ako bude još žalbi, od njih tražiti da napuste pozorište, navodi se u izveštaju.

 

 

- Oni su se svađali rekavši da su u dogovoru sa svima oko sebe. Ponovo sam ih obavestio da je to grupno iskustvo i da će od njih biti traženo da odu ako nastave - naveo je zvaničnik u izveštaju.

Kada je uložena dodatna pritužba u kojoj se kaže da su „bili glasni i da su u to vreme snimali“, od njih je zatraženo da odu, navodi se u izveštaju.

Kako se navodi u izveštaju, neimenovane osobe su nakon pretnji policijom same napustile pozorište, ali su svakako ispraćene do vrata, gde je političarka osoblje pozdravila srednjim prstom.

Ime Bobertove nije navedeno u izveštaju o incidentu, niti su pozorišni zvaničnici mogli da potvrde da je ona osoba koja je ispraćena iz pozorišta.

Međutim, u objavi na društvenim mrežama u utorak Bobert je rekla da je prisustvovala predstavi i da je „kriva što se preglasno smejala i pevala“.

 

 

- Istina je, zaista sam uživala u NEVEROVATNOM „Beetlejuice-u" u Bjuel teatru i priznala sam krivicu što sam se preglasno smejala i pevala! Svi bi trebalo da odu da ga vide ako imaju priliku ove nedelje i molim vas da mi kažete kako se završava - rekla je ona u objavi.

Menadžer njene kampanje, Dru Sekston, rekao je da je Bobert negirala da je koristila vajp tokom predstave, ali je koristila svoj mobilni telefon da fotografiše nastup, ne znajući da fotografije nisu dozvoljene.

Bobert je ranije dospela na naslovne strane kada je vikala tokom obraćanja predsednika Džoa Bajdena o stanju nacije 2022. dok je govorio o pomoći američkim veteranima i kada je 2021. tvrdila da je predstavnik Minesote Ilhan Omar terorista, za šta se kasnije izvinila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike