Telefonski razgovori Džefrija Damera i oca otkrivaju strašne detalje: Pitao ga je za najranije fantazije i priznao da ih je imao i on!

14.09.2023

13:44

0

Lajonel je priznao da je i sam imao "čudne misli" u mladosti

Telefonski razgovori Džefrija Damera i oca otkrivaju strašne detalje: Pitao ga je za najranije fantazije i priznao da ih je imao i on!
damer - Copyright AP Photo/Milwaukee Journal/Pool/Alan Y. Scott

Novi dokumentarac otkriva fascinantan, ali jeziv uvid u život i um Džefrija Damera, serijskog ubice koji je između 1978. i 1991. godine terorisao Viskonsin i Ohajo, silujući, ubijajući, pa čak i konzumirajući tela 17 mladih muškaraca.

Damer je osuđen 1992. godine i ubijen u zatvoru dve godine kasnije.

Dokumentarac "My son Jeffrey: The Dahmer Family Tapes" ("Moj sin Džefri: Porodični snimci Damerovih") otkriva telefonske razgovore između Džefrija i njegovog oca, Lajonela Damera, koji su se odvijali dok je mlađi Damer služio kaznu u zatvoru.

U tim razgovorima Lajonel otkriva da je i on sam imao "čudne misli" u mladosti, ali da nikada nije bio uhvaćen. On pokušava da pruži podršku svom sinu, govoreći mu da "ništa, apsolutno ništa nije toliko veliko da ne može da se oprosti."

Jedan od najpotresnijih trenutaka u ovim razgovorima je kada Lajonel pita svog sina serijskog ubicu o njegovim najranijim fantazijama koje su možda bile čudne ili uznemirujuće.

Ovaj četvorodelni dokumentarac obećava da će baciti novo svetlo na život porodice Damer i razotkriti tajne i mračne aspekte uma Džefrija Damera.

Youtube/Dr. Phil
Lajonel Damer

Lajonel Damer sada živi sa svojom drugom ženom, Šari, u Ohaju, nakon razvoda od Džojs, Džefrijeve majke, 1978. godine. Lajonel je napisao memoare pod nazivom "Očeva priča" 1994. godine, u kojima je izneo svoju stranu priče o sinovljevim zločinima.

Džefri Damer, koji je već bio osuđeni seksualni prestupnik, završio je u zatvoru 1991. godine nakon priznanja da je ubio 17 muškaraca i dečaka.

Njegove žrtve uglavnom su bili muškarci koje je pronalazio u gej barovima, drogirao i potom ubijao. Damer je konačno uhapšen u julu 1991. godine, kada je jedna od njegovih potencijalnih žrtava uspela da pobegne.

Njegova brutalna ubistva trajala su deceniju, a uključivala su silovanje, mučenje, rasparčavanje tela, nekrofiliju i kanibalizam.

Uhvaćen je u julu 1991. godine, kada je njegova potencijalna 18. žrtva Trejsi Edvards (52) uspeo da pobegne pošto mu je Damer stavio lisice na ruke i pokušao da ga napadne nožem.

Najmlađa žrtva Konerak Sintejsomfon imala je 14 godina, a najstarija Edi Smit 36.

Na smrt ga je pretukao Kristofer Skarver, cimer iz ćelije 1994. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike