Muškarac pomazio novinarku po zadnjici u programu uživo: Voditelj se šokirao, zahtevao da snime „idiota", policija ga uhapsila (VIDEO)

14.09.2023

12:51

0

Muškarac je negirao da ju je dirao, a dok je odlazio pokušao je da je pomazi po glavi

Muškarac pomazio novinarku po zadnjici u programu uživo: Voditelj se šokirao, zahtevao da snime „idiota", policija ga uhapsila (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/Cuerpospolicia1

Španska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je seksualno napao novinarku kad ju je navodno dodirnuo po zadnjici dok je ona bila uživo na TV-u.

Isa Balado je izveštavala o pljački u Madridu u utorak kada joj je on prišao i, kako se vidi u snimku, izgleda je dodirnuo po zadnjici, što je negirao kada se ona suočila s njim.

Balado je pokušala da nastavi, ali ju je prekinuo voditelj programa.

- Isa, oprosti mi što te prekidam... ali da li ti je upravo dodirnuo zadnjicu? - upita je Načo Abad.

Novinarka je to potvrdila, a Abad joj je rekao da snimi „idiota", na šta se kamera pomera da bi u kadru bili i ona i muškarac koji se osmehivao.

- Koliko god da želite da pitate sa kog smo kanala, da li zaista morate da mi dodirnete zadnjicu? U programu sam uživo i radim - rekla mu je Balado.

Muškarac je tada negirao da ju je dirao, a dok je odlazio pokušao je da je pomazi po glavi.

Policija je kasnije saopštila da je muškarac uhapšen zbog navodnog napada na novinarku dok je ona vodila televizijsku emisiju uživo, u poruci objavljenoj na Iksu, nekadašnjem Tviteru.

„Mediaset Espana", koji je vlasnik informativnog kanala, izdao je saopštenje u kom izražava svoju podršku Balado nakon „apsolutno neprihvatljive situacije" u kojoj se našla i „kategorički osuđuje bilo kakav oblik uznemiravanja ili agresije".

Španska ministarka rada Jolanda Dijaz takođe se oglasila povodom incidenta, rekavši da ne bi trebalo da prođe nekažnjeno.

- Mačizam tera novinarke da trpe ovakve seksualne napade, a agresori se ne kaju pred kamerama - napisala je ona na Iksu.

Ovaj incident dolazi usred seksističke svađe u Španiji koju je izazvao bivši predsednik španskog fudbalskog saveza Luis Rubijales nakon što je u usne poljubio pobednicu Svetskog prvenstva Dženi Ermoso.

Njegovi postupci tokom finala Svetskog prvenstva za žene doveli su do ozbiljnih kritika, njegove eventualne ostavke i pozivanja na sud zbog optužbi za seksualni napad i prinudu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike