Ukrao 200 kg kokaina, pa ga brzo stigla kazna: Narko-bosu vezali ruke i bacili ga u more (VIDEO)

31.08.2023

18:54

0

Autor: N.P.

Fuentesa je krasio nadimak Taliban

Ukrao 200 kg kokaina, pa ga brzo stigla kazna: Narko-bosu vezali ruke i bacili ga u more (VIDEO)
Copyright Youtube/O POVO Online

Odbegli venecuelanski trgovac drogom, poznatiji kao Taliban, bačen je živ u okean sa zavezanim rukama i sidrom oko struka, u znak osvete jer je od kartela ukrao 200 kilograma kokaina i novac.

Na snimku koji je osvanuo na internetu može se videti Reinaldo Fuentes (68) izubijan i zavezan, pre nego što su ga ubice bacile sa broda u Karipsko more u blizini Martinika.

Nijedan od njegovih dželata nije identifikovan, ali je jedan snimljen kako kaže: "Pobrini se da se nikome od nas ne vide lica".

- Ne postoji način da se spasi - čuo se još jedan glas.

Fuentes, posrednik venecuelanskog klana Klan de kartel, pošiljku vrednu 10 miliona dolara bacio je u more, posle čega je lažno tvrdio da ga je jurila Obalska straža kako bi objasnio šefovima zbog čega droga nije kod njega. Novac je zadržao za sebe, a potom se vratio na pučinu da pokupi paket koji je prepakovao i odneo ga na drugo karipsko ostrvo.

Međutim, plan mu je ubrzo propao jer su ga ocinkarili. Dana 17. jula je pozvan na sastanak kartela.

Novinar Rafael Tolentino je oktrio da je Fuentes imao lažna dokumenta na ime Migel Fulkar zbog čega je neometano živeo u Dominikanskoj Republici.

Navodno, zabavljao se sa poznatom advokaticom i brinuo je o njenoj ćerki.

Inače je rodom bio iz Venecuele gde je iz prethodne veze imao troje dece.

Kako se navodi, Fuentes je kontrolisao trgovinu drogom u naselju Bonao u Buenos Ajresu gde je dobio nadimak Taliban jer je često sarađivao sa dilerima sa Bliskog istoka.

Svoj dom u Dominikanskoj Republici je napustio 17. jula kada mu je rečeno da mora da prisustvuje sastanku kartela, ali je umesto toga kidnapovan i na kraju bačen u more.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike