Stravičan snimak iz Austrije: Spasilac gurnuo mladića nogom sa visine od 10 metara (VIDEO)

25.08.2023

19:04

0

Autor: Lj. S.

Spasilac je u međuvremenu ispitan

Stravičan snimak iz Austrije: Spasilac gurnuo mladića nogom sa visine od 10 metara (VIDEO)
Strašan snimak iz Austrije - Copyright Printscreen/Facebook

Spasilac na jednom bazenu u Austriji našao se pred velikom osudom javnosti nakon što je doslovno gurnuo jednog mladića sa skakaonice visoke 10 metara.

Incident koji je odigrao 13. avgusta na opštinskom bazenu Stejer u Austriji, postao je viralan na društvenim mrežama, a sam čim šokirao je austrijsku javnost. Usled samog bizarnog i opasnog čina, pokrenuta je i istraga.

Video koji se širi društvenim mrežama pokazuje mlađeg muškarca kako se drži za ogradu na skakaonici, dok ga spasilac nogom gura u leđa i čovek je potom pao sa 10 metara visokog skakačkog tornja, piše portal OÖNachrichten.

Spasilac je u međuvremenu ispitan, uputio je javno izvinjenje i kazao je kako mu je jasno da njegov postupak nije bio u redu. Kakve ga sankcije čekaju, trebalo bi biti jasnije idućih dana, a još nije sasvim jasno što je prethodilo bizarnom incidentu.

Kako prenosi portal "Dnevnik.hr", izjave svedoka su protivrečne, a prema nekim navodima, mladić je predugo stajao na skakaonici pošto ga je uhvatio strah. Nakon nekoliko trenutaka, njemu je prišao spasilac i gurnuo ga je sa skakaonice visoke 10 metara.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike