Horor u komšiluku! Vodoinstalateri pronašli raskomadano telo u WC-u! Reč je o mogulu kriptovaluta

17.08.2023

07:37

0

Autor: J. S. J.

Piv je diplomirao na američkom univerzitetu i izgradio svoje bogatstvo kroz kripto ulaganja

Horor u komšiluku! Vodoinstalateri pronašli raskomadano telo u WC-u! Reč je o mogulu kriptovaluta
Copyright Twitter/CryptoNewsUpd8s

U Sofiji je juče ubijen poznati bugarski biznismen, političar i bivši pripadnik Državne bezbednosti Aleksej Petrov, a sada nam stiže još jedna šokantna vest - u glavnom gradu Bugarske, Sofiji, pronađeno je raskomadano telo ubijenog mogula kriptovaluta.

Posmrtne ostatke Kristijana Piva (41), koji je imao američko i bugarsko državljanstvo, pronašli su nagurane u WC-u vodoinstalateri koji su pozvani da očiste začepljeni odvod, piše britanski list "Miror".

Piv je diplomirao na američkom univerzitetu i izgradio svoje bogatstvo kroz kripto ulaganja. Istražitelji veruju da je ubijen između 8. i 9. avgusta i da je navodni ubica Vesko Valčinov, kojeg je upoznao pre oko šest godina.

Ubijen tegom, a telo isečeno u toaletu

Izveštaji o okolnostima ubistva sadrže jezive detalje. Lokalni mediji navode da je navodni ubica ubio svoju žrtvu tegom i isekao telo u toaletu pre nego što je neke komade bacio u WC šolju.

 

 

Istražitelji su pronašli mesto zločina nakon što su proverili dva telefona Piva, čiji je brat prijavio nestanak 10. avgusta. Na dan kada je nestao, bio je u kontaktu sa Valčinovim.

Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se da su ušli u stambeni blok osumnjičenog 8. avgusta, a da je sledećeg dana Valčinov sam izašao iz zgrade, navodi Newsweek.

Uhapšen saučesnik


Inače, uhapšen je Konstantin Subotinov, koji je policiji rekao da je pomogao ubici da sakrije druge delove tela žrtve tako što ih je kolima odvezao u sofijski okrug Vitoša, gde je Valčinov uhapšen.

Bugarski mediji su izvestili da je Piv pomogao Valčinovu u kripto investicijama, sugerišući da je ubistvo bilo motivisano novcem. 

Inače, Piv je drugi "kripto kralj" koji je pronađen mrtav pod užasnim okolnostima u roku od mesec dana.

 

 

Prethodno su pronađeni delovi tela Fernanda Peresa Algabe u crvenom koferu bačenom u Ingeniero Badž u Buenos Ajresu 23. jula, nakon što je nestao pet dana ranije.

Algaba je na svom Instagram nalogu isticao ekstravagantan način života koji je finansirao kripto investicijama. U otkrivenom koferu bile su Algabine noge i najmanje jedna podlaktica.

Argentinski mediji javili su da su delovi tela čisto amputirani, što sugeriše na profesionalaca. Obdukcija je pokazala da je žrtva upucana tri puta pre nego što je raskomadana.

U novembru 2022. godine, smrt dva glavna direktora kriptovaluta za nedelju dana podstakla je konspirativne tvrdnje o zlokobnim vezama između njihove smrti i smrti drugih milijardera i multimilionera iz ove industrije.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike