Majka dečaka koji je pokušao da ubije učiteljicu priznala da je zanemarivala dete: Očekuje je zatvorska kazna

15.08.2023

22:00

0

Tužioci su se složili da odustanu od prekršajne ​​prijave za nepromišljeno skladištenje vatrenog oružja protiv Deže Tejlor, a kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci su prihvatili da ne traže kaznu dužu od šest meseci zatvora

Majka dečaka koji je pokušao da ubije učiteljicu priznala da je zanemarivala dete: Očekuje je zatvorska kazna
Američka policija - Copyright Profimedia

Majka šestogodišnjeg dečaka koji je ranio učiteljicu u Virdžiniji, priznala je danas krivicu za krivično delo zanemarivanje deteta, sedam meseci nakon što je njen mali sin iz pištolja teško ranio učiteljicu u učionici punoj đaka.

Tužioci su se složili da odustanu od prekršajne ​​prijave za nepromišljeno skladištenje vatrenog oružja protiv Deže Tejlor, a kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci su prihvatili da ne traže kaznu dužu od šest meseci zatvora koliko je zakonom propisano u državi Virdžiniji, prenosi AP.

AP Photo/John C. Clark
Škola u kojoj je dečak upucao učiteljicu

Međutim, predsedavajući sudija će na ročištu zakazanom za 27. oktobar imati puno diskreciono pravo da samostalno odluči koliko dugu kaznu će izreći Deži Tejlor.

Tejlorova je u aprilu optužena za krivično delo zanemarivanje dece i prekršaj za nepromišljeno skladištenje vatrenog oružja.

Podsetimo, dečak je početkom januara u osnovnoj školi upucao svoju učiteljicu Ebi Zverner.

Mediji prenose da je nekoliko nastavnika, uključujući Zvernerovu, bilo zabrinuto zbog dečakovog ponašanja, ali su njihovi apeli bili ignorisani.

- Ona je tražila pomoć - naveo je jedan zaposleni.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike