Popeo se na 68. sprat, pokucao na prozor pa pao u smrt: Poginuo poznati ekstremni sportista - "osvajač" najvećih nebodera na svetu!

31.07.2023

10:41

0

Autor: Lj. S.

Policija tek treba da objavi zvanični uzrok smrti

Popeo se na 68. sprat, pokucao na prozor pa pao u smrt: Poginuo poznati ekstremni sportista - "osvajač" najvećih nebodera na svetu!
Remi Lucidi - Copyright Instagram_remnigma

Francuz Remi Lucidi (30), poznat po ekstremnim sportovima, poginuo je na licu mesta nakon što je pao sa 68. sprata zgrade u Hong Kongu. 

Kako prenose tamošnji mediji, on je pao sa kompleksa zgrada "Tregunter Tower". 

Prema zvaničnicima Hong Konga, Lucidi je stigao u zgradu oko 18 sati, a obezbeđenju je rekao da je došao u posetu prijatelju koji živi na 40. spratu.

Njemu nije trebalo dugo da sazna da Lucidi nema prijatelje u toj zgradi, te je pokušao da ga spreči. Međutim, kaskader je uspeo da onesposobi lift, a na sigurnosnoj kameri se videlo da je Lucidi stigao na 49. sprat, a zatim i kako se stepenicama popeo do samog vrha zgrade.

Kako kažu radnici obezbeđenja, koji su pokušali da ga uhvate, na licu mesta naišli su samo na otvoren vrata koja vode do krova - kaskadera nije bilo nigde na vidiku. 

Policija je saopštila da je muškarac poslednji put viđen živ u 19.38 sati, kada je pokucao na prozor penthaus kompleksa, što je nateralo sluškinju da pozove policiju.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je policija na mestu događaja pronašla Lucidijevu kameru, u kojoj su se nalazili zastrašujući video-zapisi.

Policija tek treba da objavi zvanični uzrok smrti. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike