Devojčica (11) uhapšena jer je lažno prijavila da joj je drugarica oteta: Zbog izazova na Jutjubu gorko zažalila (VIDEO)

27.07.2023

19:13

0

Autor: N.P.

Devojčica je naučila važnu lekciju

Devojčica (11) uhapšena jer je lažno prijavila da joj je drugarica oteta: Zbog izazova na Jutjubu gorko zažalila (VIDEO)
Devojčici su zbog neslane šale stavljene lisice na ruke - Copyright Youtube/Volusia County Sheriff

Jedna devojčica (11) sa Floride je uhapšena jer je lažno prijavila da joj je drugarica oteta nakon što je bila inspirisana izazovom sa Jutjuba.

Devojčica je navela da je mislila da će dopisivanje sa policijom biti smešno, a čak je izmislila da je drugaricu (14) oteo muškarac koji je vozio kombi na putu I-95 u Oak Hilu.

Sa dispečerom se dopisivala sat i po zbog čega je pokrenuta velika policijska potraga za kombijem, kopnom i iz vazduha. Opisala je navodnog otmičara i istakla da je imao pištolj.

Pošto istražitelji nisu uspeli da lociraju vozilo, utvrdili su da poruke stižu iz kuće u Port Orandžu.

Kada su policajci stigli na tu adresu, razgovarali su sa devojčicinom ocem i videli da dete drži telefon u ruci. Kada je zazvonio, na vezi je bio dispečer sa kojim je komunicirala.

Devojčica je potom objasnila da je ideju za ovu neslanu šalu dobila nakon što je na Jutjubu videla izazov kojim se prankuje policija.

Policajci su joj stavili lisice na ruke.

- Ovakve šale su opasne, istražićemo svaki incident, ali su danas protraćeni važni resursi koji su mogli da pomognu nekome kome je naša pomoć zaista bila potrebna - rekao je šerif Majk Čitvud.

Na snimku hapšenja se moglo čuti: "Kažem ti, ovo će ti u 11. godini biti lekcija ukoliko u budućnosti budeš uradila nešto glupo, uživaćeš u tim lisicama".

Nije jasno da li je te reči izgovorio njen otac ili neki drugi muškarac.

- Ovo će biti prilika da naučiš nešto. Ovo će te pratiti do kraja života - rekao je jedan policajac.

- Neću ovo ponovo uraditi - rekla je devojčica plačljivo.

Kako je preneo Njujork post, noć je trebalo da provede u pritvoru za maloletnike pre nego što se nađe pred sudijom.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike