Majka ubila svoje troje dece: Dok je policija pokušavala da je urazumi, u kući se odvijala prava drama

26.07.2023

16:35

0

Dok je ubijala mališane, u garaži je držala zakljuačnu ženu sa još dvoje dece

Majka ubila svoje troje dece: Dok je policija pokušavala da je urazumi, u kući se odvijala prava drama
Copyright Printskrin/facebook

Žena iz Oklahome ubila je svoje troje dece i sebe nakon sukoba sa vlastima, navela je policija.

Policajci su otkrili njihova tela kad su prošlog četvrtka ušli u kuću Brendi Makaslin (39). Deca su imala 10 meseci i šest i 11 godina, navodi se u saopštenju Državnog istražnog biroa Oklahome.

- Utvrđeno je da je Makaslin upucala troje dece, a zatim se ubila - saopšteno je.

Policija u Verdigrisu je saznala za incident u četvrtak po podne kada je policajac u toj oblasti primetio vatromet ispred kuće, navodi Biro. Tada su otišli da vide šta se dešava i pronašli su naoružanu Makaslin zabarikadiranu u kući.

Šef policije Verdigrisa Džek Šekelford rekao je za portal Tulsa World da je neidentifikovana žena dovela jedno od dece Mekaslinove u posetu pod nadzorom, zajedno sa još dvoje dece. Makaslinova je tada, prema rečima Šekelforda, uperila pištolj u ženu, uzela dete i potom zaključala u garažu ženu i dvoje dece koje je dovela sa sobom.

Dok je bila zaključana u garaži, neimenovana žena je upalila vatromet kroz razbijeni prozor kako bi privukla pažnju, u nadi da će joj neko pomoći. Kada je policija stigla, žena i drugo dvoje dece koje je dovela sa sobom uspeli su da pobegnu, rekao je Šekelford.

- Pregovori su brzo počeli, radilo se na uspostavljanju kontakta sa 39-godišnjom Brendi Makaslin, a onda je usledio zastoj od tri sata - naveo je Državni istražni biro Oklahome.

- Nakon što nije bilo odgovora, policajci su ušli u kuću gde su pronašli mrtvu Makaslin zajedno sa njeno troje dece - naveo je biro.

U znak sećanja na decu, na drvetu ispred kuće postavljeno je improvizovano spomen-obeležje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike