Majka ubila dve bebe i godinama držala njihova tela u zamrzivaču! Čak ni otac dece nije znao šta je uradila

23.06.2023

16:20

0

Novorođenčad su bila stara samo jedan dan kada su umrla

Majka ubila dve bebe i godinama držala njihova tela u zamrzivaču! Čak ni otac dece nije znao šta je uradila
Copyright Profimedia

Policija u Južnoj Koreji saopštila je da je zatražila nalog za hapšenje žene optužene da je ubila dvoje svojih novorođenčadi i godinama držala njihova tela u zamrzivaču.

Zvaničnik pokrajinske policije Gjeongi Nambu rekao je za CNN da je žena u svojim 30-ima priznala da je ubila bebe i rekla da je to učinila zato što se suočila sa ekonomskim poteškoćama dok se u brinula za svojih troje druge dece, starosti 12, 10 i 8 godina.

Novorođenčad su bila stara samo jedan dan kada su umrla, dodao je zvaničnik.

Njena prva navodna žrtva bilo je njeno četvrto dete, rođeno u bolnici u novembru 2018. Policija navodi da je zadavila devojčicu dan nakon porođaja, a telo stavila u zamrzivač svog doma. Ona je optužena da je isto uradila i svom petom detetu, dečaku rođenom u novembru 2019. godine.

Njen muž je ispričao da mu je rečeno da je dvoje dece pobačeno, te da stoga nije znao za ubistva, navodi policija.

Slučaj je izašao na videlo u maju kada je vladin odbor za reviziju i inspekciju utvrdio da rođenja beba nikada nisu zvanično registrovana, iako je postojala evidencija o tome u bolnici.

Odbor je tada obavestio gradsku vladu Suvona, opštinsku vladu, koja je zatražila policijsku istragu nakon što je majka odbila inspekciju na licu mesta.

Policija je 21. juna izvršila operaciju pretresa i zaplene u kući žene, tokom koje je ona priznala ubistva, navodi policija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike