Muškarac napao radnicu restorana brze hrane: Pobesneo što se hrana presporo sprema, pa počeo da je gađa čime je stigao (VIDEO)

20.05.2023

14:57

0

Razjario se kad je video da zaposlena baca njegovu hranu nakon što je pokušao da je dohvati pre nego što je bila gotova

Muškarac napao radnicu restorana brze hrane: Pobesneo što se hrana presporo sprema, pa počeo da je gađa čime je stigao (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/FOX 5 Washington DC

Mušterija u Vašingtonu napravila je haos u rastoranu brze hrane jer je navodno bila besna što njegovi takosi nisu bili dovoljno brzo spremni, pa je napao radnicu. On je počeo da divlja, bacajući priloge i predmete koji su mu bili nadohvat ruke zaposlenu koja mu je pripremala hranu.

Radnica je za „Foks 5" rekla da je muškarac postao nasilan nakon što ga je uhvatila kako pokušava da mu ukrade takos iza pulta.

- Pokušao je da ih ukrade, ali nije uspeo jer sam ih bacila u smeće. Posle toga se naljutio - rekla je radnica koja nije želela da bude identifikovana.

U video-snimku koji se pojavio na internetu vidi se čovek kako poseže preko stakla i pokušava da uzme hranu dok je zaposlena pravi. Kada vidi šta mušterija radi, ona baci njegovu hranu u kantu za smeće iza sebe.

Čovek, obučen u belu košulju i crnu kapu sa zelenim rancem, zatim počinje da baca razne predmete na radnicu.

Zaposlena se vidi kako drži ruke u visini glave kako bi blokirala lice pre nego što je izađe kroz vrata u zadnji deo restorana.

U incidentu niko nije povređen.

Muškarac je napustio mesto događaja na iznajmljenom skuteru, navodi se u izveštaju.

Metropolitenska policija Vašingtona traga za njim i nudi nagradu od 1.000 dolara za informacije koje bi dovele do njega.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike