Princ Luj na krunisanju: Čini se da mu nije baš najzanimljivije - malo je zevao, a malo gledao u plafon (FOTO)

06.05.2023

13:17

0

Autor: M.M.

Dok su sve zvanice učestvovale u službi, petogodišnji princ Luj je, čini se, i više nego nezainteresovan

Princ Luj na krunisanju: Čini se da mu nije baš najzanimljivije - malo je zevao, a malo gledao u plafon (FOTO)
Copyright Profimedia

U toku je krunisanje kralja Čarlsa III i dok ceo svet pomno prati svaki korak ovog događaja, čini se da unuk ovog monarha i nije previše zainteresovan.

Naime, dok su sve zvanice učestvovale u službi, petogodišnji princ Luj je, čini se, i više nego nezainteresovan. Fotografija sa ceremonjije u Vestminsterskoj opatiji pokazuje kako mali princ Luj gleda u plafon dok svi ostali pomno učestvuju u ceremoniji.

Profimedia
 

Ipak, sedamdeset godina ranije, 1953. godine, na ceremoniji krunisanja njegove majke kraljice Elizabete II, desila se slična situacija, što je nedavno otkriveno kada je objavljena fotografija sadašnjeg britanskog kralja Čarlsa III.

 

Na crno-beloj fotografiji vidi se Čarls između princeze Margarete, i bake, Elizabete kraljice majke, a više nego jasno je da se dosađuje naslanjajući glavu na ruku tokom tročasovne ceremonije.

Profimedia
 

Budući kralj, tada star 4 godine, izgleda krajnje nezainteresovano za ono što se dešava oko njega u Vestminsterskoj opatiji, odeven u bluzu sa čipkom i sa savršeno začešljanom kosom.

Ne možemo a da ne primetimo sličnost na ove dve fotografije. Čini se da najmlađima u ceremoniji krunisanja ništa nije zanimljivo, ali je i ovakvo ponašanje mladog Luja bilo očekivano, s obzirom na to da je često u centru pažnje zbog svojih grimasa i ispada na važnim događajima.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike