Kejt Midlton bez tijare na krunisanju, ali jednim detaljem odala počast princezi Dajani i kraljici Elizabeti (FOTO)

06.05.2023

12:34

0

Autor: M.M.

Kejt Midlton i princeza Šarlot (8) su na krunisanju kralja Čarlsa III u Vestminsterskoj opatiji obučene u odeću omiljenog dizajnera princeze od Velsa

Kejt Midlton bez tijare na krunisanju, ali jednim detaljem odala počast princezi Dajani i kraljici Elizabeti (FOTO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright TanjugPhil Noble/Pool Photo via AP

Kralj Čarls III nasledio je Kraljevsku kolekciju dragulja čija je čija se vrednost meri milijardama dolara, a danima se spekulisalo ko će od članova kraljevske porodice poneti koji komad skupocenog nakita.

Kejt Midlton i princeza Šarlot (8) su na krunisanju kralja Čarlsa III u Vestminsterskoj opatiji obučene u odeću omiljenog dizajnera princeze od Velsa, a obe su upotpunile su svoj izgled ukrasima za glavu sa kristalima, srebrnim polugama i vezom u obliku niti.

Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino
 

Princeza danas ne nosi tijaru, već upečatljiv ukras na glavi, ali nosi minđuše od bisera i dijamanata koje su nekada pripadale princezi Dajani. Ogrlica je napravljena 1950. godine na zahtev kralja Džordža VI za njegovu ćerku, sada pokojnu kraljicu.

Patriotski izgled je u skladu sa crvenom, belom i plavom šemom boja koju je nosila cele nedelje.

A kraljica Kamila, pored toga što će biti krunisana krunom kraljice Marije, verovatno će nositi i druga fantastična pokrivala za glavu na dan krunisanja - verovatno njenu omiljenu Grevil tijaru, koju joj je pozajmila kraljica Elizabeta II.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike