Gatara i njena ćerka poginule u udesu: Pre fatalne nesreće otvorila ovu kartu!

01.05.2023

19:12

0

Autor: M. Vu.

Osobe iz automobila su poginule na licu mesta, a vozač kamiona je teško povređen, saopštio je Crveni krst

Gatara i njena ćerka poginule u udesu: Pre fatalne nesreće otvorila ovu kartu!
Austrijska policija - Copyright Printscreen/YouTube/South East 999 Videos

Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ponedeljak ujutru na auto-putu u Matersburgu (S4) između Kacenlsdorfa i Lancenkirhena u Donjoj Austriji. Prema austrijskim medijima u udesu su život izgubile gatara (49) i njena ćerka (16), dok je samo nekoliko sati pre pogibije "otvorila kartu s arhanđelom Arijelom".

Prema rečima Stefana Loidla iz štaba državne policije, nesreća se dogodila nešto pre 08.00 sati ujutru u saobraćajnoj zoni koja je u suprotnom pravcu. Kamion je verovatno prešao liniju dvostruke barijere i sudario se sa automobilom u kojem su bile dve osobe, rekao je Andreas Zenker, portparol Crvenog krsta Donje Austrije. Osobe iz automobila su poginule na licu mesta, a vozač kamiona je teško povređen, saopštio je Crveni krst, prenosi "puls24.at".

Slovenački portal "novice.svet24.si" navodi da su žrtve 49-godišnja gatara i njena 16-godišnja ćerka.

Pozivajući se na "Krone cajtung", prenosi da je umrla 49-godišnja Ildiko V, gatara i vidovnjakinja koja je, kako piše slovenački portal, navodno otvorila kartu s arhanđelom Arijelom nekoliko sati pre fatalne nesreće. Navodno joj je savetovao da "raširi krila i podigne se u vazduh", što naravno ne treba tumačiti doslovno ili direktno u vezi sa saobraćajnom nesrećom, zaključuje slovenački portal.

Ova 49-godišnja žena je sa svojim BMW-om bila na putu ka privatnoj školi u Frosdorfu, koju je pohađala njena 16-godišnja kćerka, prenosi "Telegram".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike