Strašna tragedija: Žena ukrala auto u kojem je bila beba, pa se slupala! Dete preminulo (VIDEO)

02.02.2023

07:55

0

Prema izveštaju, bolničari su zatekli Zariona budnog i uplakanog i još uvek delimično vezanog za sedište prevrnutog automobila

Strašna tragedija: Žena ukrala auto u kojem je  bila beba, pa se slupala! Dete preminulo (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/WISN 12 News/TMJ4 News

Trinaestomesečni dečak Zarion Robinson poginuo je u ukradenom automobilu u Milvokiju prošle nedelje nakon što je vozilo slupano ubrzo nakon krađe.

Dete je sedelo u sedištu u automobilu svoje majke, kada je žena po imenu Antviniša Burs (31) odvezla odnosno ukrala vozilo dok je dečakova majka izašla na kratko da uzme nešto iz kuće. 

Printscreen/Youtube/WISN 12 News
 

 

Bursova se suočava sa optužbom za svesno upravljanje motornim vozilom bez dozvole, uzrokujući smrt. Policija Milvokija je saopštila da je ona bila za volanom belog "pontiaka" koji je u petak oko 11 sati udario u zeleni "dodž karavan."

Beba je identifikovana kao Zarion Robinson, a Bursova je zadobila lakše povrede, pa je pre hapšenja bila na kratko i u bolnici.

Zarion se nalazio na zadnjem sedištu , na suvozačevoj strani vozila, prenele su novine.

Medicinska kancelarija okruga Milvoki saopštila je da iako je Zarion bio u sedištu automobila, nije bio u potpunosti obezbeđen. Postoje i sumnje da je Burs prebrzo vozila, navodi "Milvoku džurnal Sentinešnal."

Printscreen/Youtube/WISN 12 News
 

 

Prema izveštaju, bolničari su zatekli Zariona budnog i uplakanog i još uvek delimično vezanog za sedište prevrnutog automobila.

Zarionova majka, Mikajla Tvidi, rekla je za medije da je Burosova porodični prijatelj i da nikada ne bi pomislila da može tako nešto da uradi. 

-Tog dana smo ja i moj sestričina svratili do kuće. Bursova je bila na zadnjem sedištu, a ja i moja sestrična smo ušle unutra da ostavimo mačku mog rođaka... Ona je skočila na vozačevo sedište i krenula sa mojim detetom koje je sedelo pozadi. Pozvala  sam je i rekla da me nije briga za auto, samo želim svoju bebu nazad."

Edi Entoni, Zarionov tata je izjavio: "Želim da vidim pravdu, nije to zaslužio, imao je mnogo života pred sobom."

Bursiova bi mogla da bude kažnjena sa do 10.000 dolara i da provede šest godina u zatvoru ukoliko bude osuđena. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike