Jeziv snimak nesreće u Čikagu: "Pokupio" grupu muškaraca na ulici, uleteo kolima u njih bez kočenja, tri osobe poginule (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

15.08.2022

20:17

0

Na snimku se vidi kako automobil juri ka grupi muškaraca

Jeziv snimak nesreće u Čikagu: "Pokupio" grupu muškaraca na ulici, uleteo kolima u njih bez kočenja, tri osobe poginule (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Saobraćajna nesreća - Copyright Printscreen/YouTube/CHICAGO CRITTER

Jezivi snimak saobraćajne nesreće sa gaženjem pešaka, posle koje je ostalo troje mrtvih, pojavio se na društvenim mrežama. Nesreća se desila u Čikagu, a kako se vidi na snimku nekoliko pešaka je bilo odbačeno svom silinom odbačeno u vazduh i palo na asfalt.

Tvit "CVBChicago", koji deli informacije o javnoj bezbednosti koje se odnose na severnu stranu grada, uključivao je grafički video zajedno sa natpisom: "Upozorenje: Grafički video. 3 mrtva, 1 povređen nakon što se čini da je vozač namerno udario grupu muškaraca na ulici blizu 71. i Džefrija u Čikagu oko 5 sati ujutro u nedelju. Prestupnik je i dalje na slobodi.”

Na snimku se vidi kako automobil juri ka grupi muškaraca, koji su se navodno tukli na ulici. Činilo se da je vozilo, vozeći pogrešnom stranom puta, skrenulo da bi izbegalo nekoliko ljudi pre nego što je uletelo u grupu. Automobil nije usporio kada je udario ljude i samo je produžio.

Drugi snimak, snimljen sa kontrolne kamere obližnjeg vozila, pokazao je užasan sudar iz drugog ugla.

- Snimak sa kontrolne kamere u kvartu Džekson Park Hajlends koji se dogodio jutros oko 5 sati - napisao je "ChicagoCritter" na Tviteru.

Prema izveštaju CVB Čikago, mrtvozornik okruga Kuk identifikovao je dvoje od troje ubijenih kao Devonta K. Vivetera, 27, i Donald Hjua, 25, identitet treće žrtve nije objavljen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike