Majka trampila ćerku (3) za drogu, devojčica proživela horor: Diler je odveo, zlostavljao i silovao, telo nađeno u napuštenoj kući (VIDEO)

28.04.2023

12:41

0

Besni meštani su navodno pokušali da linčuju ženu dok ju je policija hapsila

Majka trampila ćerku (3) za drogu, devojčica proživela horor: Diler je odveo, zlostavljao i silovao, telo nađeno u napuštenoj kući (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/780AM

Zastrašujući snimci pokazuju užasan trenutak kada je trogodišnjakinja odvedena pre nego što je silovana i ubijena nakon što je data dileru za drogu.

Aurelija Salinas je navodno dozvolila dileru droge da joj oduzme ćerku Luz Maidu u zamenu za krek kokain.

Dete više nikada nije viđeno.

Šokantan slučaj razbesneo je meštane u Pedro Huan Kabaljeru, u Paragvaju, nakon što je njeno unakaženo telo pronađeno 22. aprila.

Njen sićušni leš otkriven je umotan u košulju na krevetu u napuštenoj kući.

U uznemirujućem snimku sigurnosne kamere koji je počeo da kruži zemljom vidi se kako ju je diler odneo iz kuće nakon što ju je majka zamenila za oko 30 paketa kreka.

 

 

Dok se kreće niz stazu, diler nosi Luz u jednoj ruci, dok je drugom šamara pokušavajući da je spreči da se migolji, vidi se u snimku.

Besni meštani su navodno pokušali da linčuju njenu majku Aureliju (42) dok ju je policija hapsila pošto je navodno priznala delo.

Salinas je prvo rekala policiji da je Luz nestala dok je ona spavala, ali je priznala da je trampila sopstveno dete nakon što je policija otkrila snimak sigurnosne kamere.

 

 

Njen dečko je kasnije priznao da je ubio devojčicu, prenose lokalni mediji.

Obdukcija je kasnije pokazala da je Luz takođe bila seksualno zlostavljana.

I Salinas i njen dečko su uhapšeni, zajedno sa 17-godišnjakom koji je navodno takođe povezan sa zločinom.

Prema navodima policije, Salinas je bila pod uticajem droge i delovala je bezbrižno dok je policija tragala za devojčicom.

 

 

Više od 300 meštana prisustvovalo je sahrani male Luz, a neke komšije su kasnije zapalile kuću u kojoj je pronađeno njeno telo.

Istražitelji su rekli da je porodica imala "istoriju tragedija".

Salinas ima još sedmoro dece, uključujući i jednu 12-godišnju devojčicu koju je prepustila 30-godišnjem muškarcu koji ju je zlostavljao.

Oba slučaja su trenutno pod istragom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike