Horor u Francuskoj: Devojčica (5) nađena mrtva i gola u kesi za đubre, uhapšen dečak (15) koji je sam pozvao policiju!

26.04.2023

12:55

0

Roditelji su prijavili nestanak ćerke da bi ubrzo zatim saznali tragične vesti

Horor u Francuskoj: Devojčica (5) nađena mrtva i gola u kesi za đubre, uhapšen dečak (15) koji je sam pozvao policiju!
Copyright Pixabay

Francuska policija privela je tinejdžera nakon što je petogodišnja devojčica pronađena mrtva u kesi za smeće na istoku zemlje, saopštile su u utorak lokalne vlasti i mediji.

Posmrtni ostaci devojčice pronađeni su u stanu u gradu Rambervileru u departmanu Vogezi, rekao je za AFP gradonačelnik Žan-Pjer Mišel.

On je dodao da su roditelji, rumunska porodica koja živi u gradu od 5.000 ljudi, prijavila nestanak svoje ćerke neposredno pre nalaženja njenog tela.

- Devojčica je pronađena u stanu, beživotna - rekao je on.

Izvor blizak istrazi, koji je tražio da ostane neimenovan, rekao je da je tinejdžer uhapšen u stanu u kom je pronađeno telo devojčice.

Prema pisanju drugih francuskih medija, policija je petogodišnjakinju pronašla golu u kesi za đubre u stanu samo 200 metara od kuće njenih roditelja.

Tinejdžer je sam obavestio policiju o smrti devojčice, prenosi RTL.DE, a način na koji je umrla još nije poznat javnosti.

Mišel je istakao da je osumnjičeni, koji ima "15 ili 16 godina", bio poznat vlastima po "delima u vezi sa seksualnim zlostavljanjem" male dece.

Portal "Le Republicain Lorrain" je pisao da je tinejdžer patio od psihičkih problema i da je bio u "specijalizovanoj ustanovi" do pre samo nekoliko nedelja.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike