Trojica dečaka ubila drugaricu (10) iz Doma! Sumnja se da su je pre toga silovali: Brutalan zločin paralisao svet (VIDEO)

05.04.2023

18:47

0

Autor: 24sedam

Njeno telo je juče oko 8:45 ujutro pronašla radnica Centra za brigu o deci i mladima, ali su detalji držani u tajnosti jer je policija radila na pronalaženju dokaza

Trojica dečaka ubila drugaricu (10) iz Doma! Sumnja se da su je pre toga silovali: Brutalan zločin paralisao svet (VIDEO)
Tan2021-12-15_9194367_0 - Copyright Tanjug/Robert Michael/dpa via AP

Jeziv zločin paralisao je Nemačku i svet, kad se pronela vest da su trojica dečaka (11,11 i 16 godina) osumnjičena za brutalno ubistvo desetogodišnje devojčice u Bavarskoj, a prema izjavama izvora bliskog istrazi, nađeni su i dokazi da je došlo do seksualnog delikta.

Njeno telo je juče oko 8:45 ujutro pronašla radnica Centra za brigu o deci i mladima, ali su detalji držani u tajnosti jer je policija radila na pronalaženju dokaza.

Istražitelji su potvrdili da su trojica osumnjičenih dečaka privedena. 

Portparolka policije Julia Kufner nije želela da daje dalje informacije o okolnostima zločina i drugim mogućim osumnjičenima s obzirom na to da je istraga u toku.

 

 

Kriminalistička policija i državno tužilaštvo naredili su obdukciju tela kako bi se otkrio uzrok smrti.

Gradonačelnik Manfred Solner bio je duboko pogođen, poručio je da su svi građani šokirani.

Prema Solneru, reč je o crkvenoj ustanovi koja postoji najmanje pola veka i o kojoj su se do sada čule samo pozitivne vesti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike