Bajden opet fotografisan sa puškicama: Unapred znao kakvo pitanje će da mu postavi novinarka (FOTO)

27.04.2023

18:03

0

Na drugom papiru koji su uočili spretni fotografi vide se uputstva za predsednika SAD

Bajden opet fotografisan sa puškicama: Unapred znao kakvo pitanje će da mu postavi novinarka (FOTO)
Copyright Profimedia

Puškica koju je američki predsednik Džozef Bajden držao tokom konferencije za novinare u sredu otkrila je da je 80-godišnji lider SAD unapred znao najmanje za jedno pitanje novinara.

- Kako usklađujete svoje domaće prioritete, kao što je preoblikovanje proizvodnje poluprovodnika, sa spoljnom politikom zasnovanom na savezima? - glasilo je pitanje reporterke „Los Anđeles tajmsa" Kortni Subramanijan.

Odštampano pitanje koje je držao u rukama fotografisano je tokom zajedničke konferencije za novinare sa predsednikom Južne Koreje Jun Suk Jeolom na kojoj se razgovaralo o nuklearnim pretnjama iz Severne Koreje u trenutku kada dve zemlje slave 70. godišnjicu svog saveza.

Profimedia
 

Još jedna puškica sadržala je imena drugih zvaničnika Bajdenove administracije i otkrila je redosled kojim će se govoriti na konferenciji za štampu.

Ovo nije prvi put da su brzi foto-reporteri objavili Bajdenove beleške, što dodatno podstiče spekulacije republikanaca o njegovoj mentalnoj oštrini.

Njegov lekar je izvestio da je predsednik bio dobrog zdravlja u februaru, ali je odbio da odgovori na pitanja novinara o njegovoj kognitivnoj snazi.

 

 

Prošlog juna predsednik je razotkrio komično napisanu puškicu sa detaljnim uputstvima.

„Vi uđete u Ruzveltovu sobu i pozdravite učesnike“, pisalo je u poruci, a zatim je najstarijem predsedniku u istoriji SAD odmah sugerisano „Vi sednete na svoje mesto“.

 

 

U julu 2021. fotografisana je poruka koju mu je dao pomoćnik, a u kojoj je pisalo: „Gospodine, imate nešto u bradi“.

Bez obzira na sve spekulacije o njegovom zdravlju, Bajden je u utorak najavio da će se kandidovati za reizbor 2024. godine.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike